E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor5 yanlışta Beşiktaş!---

5 yanlışta Beşiktaş!

5 yanlışta Beşiktaş!
29 Eylül 2020 - 08:54 borsagundem.com

İttifak Holding Konyaspor deplasmanında alınan 4-1’lik yenilgi, Beşiktaş’ta her şeyin sorgulanmasını da gündeme getirdi.

Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor deplasmanındaki hezimetin nedenlerini sorguluyor. Taraftarlar, Başkan Ahmet Nur Çebi’yi ‘Yetersiz başkan’ diye hedefe oturturken, spor kamuoyu da problemleri masaya yatırdı. Ortaya çıkan tablo, sorunların sadece başkandan değil, birçok nedenden kaynaklandığını gösteriyor. İşte 5 başlık altında toplanan o problemler:

1- Sezon bitiminde Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mohamed Elneny ve Victor Ruiz gibi doğrudan onbir oynayan beş oyuncu takımdan ayrıldı. Birinci öncelik olması gereken santrfor transferi sona bırakıldı. Aynı şekilde sağ bek transferi de bir türlü gerçekleştirilemedi.

2- Geçen sezonun en belirgin yetersizliklerinden biri olan kanat forvet transferi hiçbir şekilde yapılmadı. Sağ kanat yine Lens ve Boyd’a kalırken, alternatif olarak genç Atakan ve Gökhan Töre alındı.

3- Yüksek maaşları sebebiyle gönderilmek istendiği açıkça ilan edilen Vida-Ljajic-Lens üçlüsüyle hiçbir şekilde uzlaşma sağlanamadı. Tartışmalar sahaya yansıdı.

4- Sezonun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor karşı alınan 3-1’lik galibiyet, eksiklerin ertelenmesinde rol oynadı. Antalya ve Rio Ave maçlarında hissedilen ve Konya’da doruğa çıkan oyundaki düşüşe önlem alınamadı.

5- Fizik kondisyonun yanı sıra futbolcuların da itiraf ettiği ‘rakibi küçümseme ve konsantrasyon eksikliği’ Siyah-Beyazlılar’da belki de en önemli sorunlardan biri. Buna bir de maddi problemler eklenince sorunlar daha da ağırlaştı.

LİG İÇİN ZAMAN VAR

Beşiktaş, Avrupa kupalarına erken veda etse de ligin 3’üncü haftası olduğundan dolayı ilerisi için karamsar bir tablo henüz söz konusu değil. Transferin bitmesine 7 gün kala sağ bek ve bir santrfor transferinin daha yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş’ta ayrıca kanat forvet transferi de büyük ihtimalle değerlendirilecek bir konu olacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 53,20
En Yüksek: 55,00
En Düşük: 47,00
Değişim 2,31 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,78
İşlem Hacmi 175.842.167
Toplam Adet: 3.449.068
Ağırlıklı Ort.: 50,78
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEVKET SİNA29 Eylül 2020 16:05

    Transferde çok geç kalındı. Şampiyonlar liginden elenme BJK ye 35 milyon Eur ya patladı. Biz ucuz adam ararken büyük gelir kaybı yaşandı. UEFA de gitti oradan da zarar var. Bİr kaç maç daha puan kaybında LİG de gidiyor. Ondan sonra Transfer gelse ne olur.....

  • Mete29 Eylül 2020 09:23

    Ey sergen yalçın,ben sen takimin başına geldiginde sana söyledim, bu necip denen şahsiyeti oynattigin sürece sende yakında cantani toplar gidersin necip oynayacakti o kadar oyuncuyu ne diye aldirdin necip kim ya allah aşkına

  • @stanbulMehmet129 Eylül 2020 09:21

    bu kadroyla şampiyonluk mümkün değil.böyle sürerse uzun yıllar şampiyon olamaz beşiktaş.bu sene ilk 3 e giremez şampiyondan en az 15 puan fark yer.Beşiktaşlıyım ama gerçekci.