E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem5 parti uzlaştı, o komisyon kuruldu---

5 parti uzlaştı, o komisyon kuruldu

5 parti uzlaştı, o komisyon kuruldu
09 Mart 2021 - 19:55 borsagundem.com

Meclis'te 'Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu' 5 partinin uzlaşması sonucu kuruldu.

TBMM Genel Kurulunda, "kadına yönelik şiddetin sebeplerinin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi" amacıyla Meclis araştırma komisyonu kurulması kabul edildi.

ÖNERGELER, BİRLEŞTİRİLEREK GÖRÜŞÜLDÜ

Meclis Genel Kurulunda AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İyi Parti'nin, "kadına yönelik şiddetin sebeplerinin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi" amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergeleri, birleştirilerek görüşüldü.

KABUL EDİLDİ

Önergeler üzerindeki müzakerelerin ardından yapılan oylamada, "kadına yönelik şiddetin sebeplerinin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi" amacıyla Meclis araştırma komisyonu kurulması kabul edildi.

RAPOR HAZIRLANIP, GENEL KURUL'DA GÖRÜŞÜLECEK

Araştırma komisyonu 19 üyeden oluşacak ve ilk etapta 3 ay görev yapacak. Komisyon, görev süresince elde edeceği veriler ve değerlendirmeler doğrultusunda bir rapor hazırlayacak. Rapor, daha sonra Genel Kurul'da görüşülecek.

Meclis'te kadına şiddete karşı komisyon!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.09 Mart 2021 21:58

    KADINLARI DÖVÜN/ÖLDÜRÜN DIYEREK SUÇA TEŞVİK EDENLERE DE AĞIR CEZALAR VERİLMELİDIR

  • Uyan09 Mart 2021 20:30

    Işsiz insanin aile huzuru kalmazpiskolojik destek lazım Paran var huzurun yok gözü dışarda yine piskolojik destek lazım Eşinle veya çocuklarla anlaşamiyorsun yine piskolojik destek lazım...yani cağın hastalığı kabul edilen iletişim bozuklukları ...kendini iyi ifade edememe olayları kelimelere dokemeyip fiziki eyleme dönüşmesi neticesinde varılan yer burasıdır....En büyük sıkıntı bir bayanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi için bir mesleğinin olması...lutfen kiz çocuklarımızın eğitimine 1 tık daha fazla önem gösterilmesi