E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor5 kulüp sahaya çıkmak istemiyor---

5 kulüp sahaya çıkmak istemiyor

5 kulüp sahaya çıkmak istemiyor
08 Mayıs 2020 - 10:00 borsagundem.com

Liglerin 12 Haziran'da başlayacağının açıklanmasıyla birlikte gözler Süper Lig kulüplerine döndü. Ankaragücü, Malatya, Kayseri, Rize, Konya liglerin bu şartlarda oynanmasını istemiyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig’in olağanüstü bir durum olmaması halinde şimdilik Haziran’ın 12’sinde başlayacağını açıkladı. Nihat Özdemir 1 saatlik toplantıda ‘Şimdilik’ vurgusunu en az üç kere yaptı. Süper Lig ekipleri, TFF’nin bu kararı sonrası nasıl bir tavır sergiliyor.

İşte Süper Lig kulüplerin yanıtları;

NET BİR TAVIR GÖSTERDİLER

Yeni Malatyaspor, Ankaragücü, Konyaspor, Kayserispor ve Çaykur Rizespor, bu liglerin bu şartlarla oynanmaması gerektiğini savunuyor. Bu kulüpler şartların futbol için müsait olmadığını dile getiriyorlar. Beşiktaş ve Sivasspor ise liglerin başlangıç tarihinin erken olduğunu söylüyorlar. Trabzonspor cephesi ise son kararı devletin vereceğini belirtiyor.

KULÜPLER BİRLİĞİ HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray ve Fenerbahçe ise liglerin kesinlikle tamamlanmasını istiyor. Antalyaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Denizli ve Gaziantep cephesi de Galatasaray gibi düşünen diğer takımlar arasında yer alıyor. Bu konuda çekimser kalan kulüpler ise Başakşehir, Alanyaspor ve Göztepe... Bazı kulüp başkanları TFF’nin kararını değerlendirmek için Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ile video konferans aracağıyla bir toplantı yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erkan10 Mayıs 2020 00:08

    Ligler bu haliyle tesçil edilmeli ve yeni sezon hazırlıkları başlamalı

  • Gökhan08 Mayıs 2020 15:15

    Bu şartlar altında ligler devam edemez. Süperlig oynanmamış kabul edilmeli. Avrupa'ya da son 5 seneye göre hak kazananlar gitmeli...

  • Nedim08 Mayıs 2020 11:44

    Peki digitürkten ne parası istiyorsunuz!   Ayı oynamazsa  bahşiş alamaz.  Çingene tefi iyi çalmazsa ayı da oynamaz!

  • iso08 Mayıs 2020 10:50

    Son 5 sıradaki takımların oynamak istememesi :))) Durun tahmin edeyim bu senenin iptal olmasını istiyorlardır bi de bunlar kesin :) TFF "bu haliyle ligleri tescil edeceğiz" dese Rize,AG ve kayseri direk karşı çıkıp "oynansın" demeye başlamazlarsa ben de bir şey bilmiyorum :)

  • salim08 Mayıs 2020 10:19

    MAÇLAR PENALTI ATIŞLARI İLE BİTİRİLMELİ,,EN KOLAY ÇÖZÜM BU,SOSYAL MESAFE GEREKMİYOR PENALTILARDA.

  • Kurnazlar08 Mayıs 2020 10:13

    Düşme hattına yakın olan bunlar. Akılkarı sıra ligi iptal ettirip düşmekten kurtulacaklar.

  • Emrah08 Mayıs 2020 10:09

    Bence sezon iptal edilmelidir. Bu sene A milli takım Avrupa şampiyonasına katılıcaktı haziran ayında başlayacaktı. Avrupanın en iyi savunma hattına sahip A milli takıma çok güveniyorum fakat UEFA dan açıklama yok.

  • Pala08 Mayıs 2020 12:27

    Uefa izin vermiyor