E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin5 ilde eğitime kar engeli---

5 ilde eğitime kar engeli

5 ilde eğitime kar engeli
21 Aralık 2016 - 04:53 borsagundem.com

Bartın, Karabük, Düzce, Kastamonu ve Çorum'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar bugün için tatil edildi

Yoğun kar yağışı ve soğuk, bazı kentlerde eğitime engel oluyor. İşte bugün okulların kar nedeniyle tatil edildiği kentler:

BARTIN

Bartın Valisi Nusret Dirim imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

KARABÜK

Karabük Valiliğinden alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan kar yağışının yarattığı olumuz koşullar nedeniyle merkez ile Safranbolu, Eskipazar, Yenice, Ovacık, Eflani ilçelerinde örgün ve yaygın eğitim kurumları bugün için tatil edildi.

Öte yandan, kent genelinde kamu görevlisi engelliler ile hamile personel, ayrıca bir talimat ya da talebe gerek duyulmadan yarın idari izinli sayılacak.

ÇORUM

Çorum'un Osmancık ve Kargı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Osmancık'ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 21 Aralık 2016 Çarşamba günü bir gün ara verilmiştir” denildi.

DÜZCE

Düzce'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Yığılca ile Kaynaşlı ilçelerindeki eğitim öğretim kurumlarında eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

İlçe kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışının devam ettiği ve buzlanma yaşandığı belirtildi.

Yapılan değerlendirmelerde, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla Yığılca ve Kaynaşlı ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime bugün ara verileceği kaydedildi.

KASTAMONU

Kastamonu kent merkezinde, yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, yaptığı açıklamada kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeni ile eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba ara verildiğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)