E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem5 ilde 6 noktada orman yangını---

5 ilde 6 noktada orman yangını

5 ilde 6 noktada orman yangını
02 Ağustos 2020 - 19:36 borsagundem.com

Manisa-Ahmetli, İzmir-Gaziemir, Uşak-Hasanbey ve Banaz, Bursa- Nilüfer, Denizli-Çal ilçelerinde çıkan yangınlara müdahale sürüyor. Bakan Pakdemirli akşam saatlerinde yangınların kontrol altına alındığını açıkladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mantık03 Ağustos 2020 16:18

    Özellikle İzmir yangınlarının kasıtlı çıkarıldığını düşünüyorum!  Mahalle bekçilerinin ormanlık alanlara destek olarak  gönderilirse daha iyi olur. Ayrıca yöre halkı ya da orada yaşayanlar biraz duyarlı olsa bu yangınlar bu kadar kolay büyümez.  Ahkam kesmeye geldi mi ağızlar pabuç gibi açılır  fakat ne çevre  ne de tabii güzellikler konusunda çok bir hassasiyetleri yok.  Öyle olsa her taraf poşet ve çöp olmazdı.

  • IDAM03 Ağustos 2020 14:45

    IDAM,I GERI GETIRIN Vatani ihanet edeni ve kasti orman yakani derhal yok edin ,nedir bu rezillik be....

  • vatandaş03 Ağustos 2020 12:09

    orman bakanlığı niçin gerekli önlemleri önceden almıyor ,bu  teröristler tarafındanda yapılmış olabilir bütün ihtimaller düşünülüp ona göre planlama ve güvenlik tedbiri alınmalı ,bakan beceriksiz galiba değişmeli

  • Öztürk02 Ağustos 2020 23:42

    Türkiye nin ciğerleri yanıyor insanların duyarlı olmaları lazım bu ülke hepimizin bizden sonra gelecek olan çocuklarımızın çevreye saygısı olmayan ın insan lığa da saygısı olmaz

  • &&&& ^^^^ &&&&02 Ağustos 2020 22:26

    bu yangınları ya dikkatsizlikten yada vatanhainleri tarafından çıkarıldğını düşünmekteyim.