E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri5 hissede ortaklık yapısı değişti---

5 hissede ortaklık yapısı değişti

5 hissede ortaklık yapısı değişti
03 Haziran 2020 - 09:30 borsagundem.com

Hisse yapısı değişen şirketler hakkında KAP bildirimde bulundu.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince ACSEL, AVGYO, PEGYO, TUKAS, VESTL'da ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama şu şekilde:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan hanci04 Haziran 2020 01:53

    Hep olan kucuk yatirimciya oluyor zarar biz kucuk yatirimcilar hisseye ortak oluyoruz ker yaparsa firma hisse degerimiz artar ama kumara cevirmisler bir hisse 50 tlden 20 tele duserse firma keri varsa nasil bir ortaklik bu surekli is yapan furmanin hissesi dusermi duser cunku kumara cevirmisler bn ise sirketin hisse degerine giriyorum ker var hisse dusuyor bnim gibi kucuk yatirimcinin parasi eriyo ve ortaklik yok kanun cikmali bnce kumar isi iptal olmali sirket ker zarar gibi etkenle donnesi lazim

  • Mete ceylan03 Haziran 2020 21:48

    SAYIN SPK SEN BEDELLI SERMAYE ARTIRIM PROSUDURUNU BILMIYORMUSUN KENT GIDA BEDELLI SERMAYE ARTIRIMI ICIN BASVURDUGUNDA EKSIKLERINI TAMAMLAMADAN BASVURUSUNU NEDEN KABUL ETTIN ARADAN 15 GUN GECTI YENIDEN BASVURU YAPACAKMIS YARINDAN ITIBAREN HISSENIN FIYATI KENT GIDA NIN EKSIK BASVURUSU VE SENIN BUNU ONCE KABUL EDIP SONRA EKSIKLERLERI NEDENIYLE DUSERSE BIZIM ZARARIMIZI KIM karsilayacak

  • cevdet menteş03 Haziran 2020 09:47

    Sayın yetkili yukarıda verilen tabloyu nasıl okumamız gerekir 6 sütunda verilenler nasıl değerlendirilmeli açıklarsanız sevinirim. Saygılarımla.

  • mustafa tan04 Haziran 2020 01:21

    sırayla adamın değişiklik oncesi sirketteki mal varlıgı tl, sonraki mal varlıgı,  önceki mal varlıgı yuzdesi, sonraki mal varlıgı yuzdesi...diğeri şirket sermayesi.