E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem46 terörist etkisiz hale getirildi---

46 terörist etkisiz hale getirildi

46 terörist etkisiz hale getirildi
02 Kasım 2017 - 19:13 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, Hakkari, Şırnak ve Tunceli'de 46 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Hakkari, Şırnak ve Tunceli'de 46  teröristin etkisiz hale getirildiği ve operasyonların devam ettiği belirtildi. Tunceli'de ölü olarak ele geçirilen teröristler arasında ise üst düzey örgüt yöneticilerinin de olduğu bildirildi.

JETLER PEŞ PEŞE HAVAALANDI!

Diyarbakır 8’inci Ana Jet Üssü’nden sabah saatlerinden itibaren belirli aralıklarla kalkan F16 savaş uçaklarının, Hakkari ve Tunceli kırsallarındaki operasyonlara destek verdiği ve terör örgütüne bomba yağdırdığı öğrenildi. Kentte hava hareketliliği sürüyor.

Diyarbakır’da son zamanların en yoğun hava hareketliliği yaşandı. Kentte, sabah saatlerinden itibaren belirli aralıklarla çok sayıda F16 savaş uçağı havalandı. Ağır bombardıman yüklü havalanan savaş uçaklarının, Hakkari’nin Şemdinli ve Tunceli’nin Nazımiye ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK’ya karşı devam eden operasyonlara destek amacıyla havalandığı öğrenildi. Savaş uçakları terör örgütüne bomba yağdırırken, kentte hareketlilik sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALP02 Kasım 2017 20:06

    ELLERİNİZE SAĞLIK..DİKKAT EDİN...SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ DERDİ KOMUTANIM...SON VERDİĞİMİZ ŞEHİTLER GÜVENLİ ZAFİYETİNDENMİŞ ÖYLE DUYDUM AMAN.DİKKAT

  • Can02 Kasım 2017 19:16

    Diktat ediyorum da her zaman cook sehit verince böyle bombarduman yapıyoruz, hergun yapın, hergun yüzlerce kolla alın artık