E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem44 terörist öldürüldü---

44 terörist öldürüldü

44 terörist öldürüldü
28 Temmuz 2018 - 07:35 borsagundem.com

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütlerine yönelik yurtiçi ve yurtdışında yürütülen operasyonlarda, geçen hafta 30'u yurtiçinde olmak üzere 44 terörist etkisiz hale getirildi

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan haftalık bilgilendirmede, TSK'nın ülke ve milletin güvenliğini sağlamak amacıyla yurtiçi ve dışında, başta FETÖ/PDY, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ olmak üzere, tüm terör örgütlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğü vurgulandı.

20-27 Temmuz tarihleri arasındaki bir haftalık süreçte PKK/KCK terör örgütünün sürekli barınma alanı ve yurtiçine geçiş güzergâhı olarak kullandığı Şırnak, Mardin, Erzurum, Bingöl ile Irak'ın kuzeyinde yürütülen büyük ve orta çaplı operasyonlara taarruz anlayışıyla aralıksız devam edildiği belirtilerek, "İcra edilen operasyonlarda; yurtiçinde 30 ve yurtdışında 14 olmak üzere 44 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 7 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)