E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik Analiz4 büyüklerin hisse analizi---

4 büyüklerin hisse analizi

4 büyüklerin hisse analizi
18 Kasım 2016 - 08:47 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler, Borsa İstanbul'da işlem gören spor hisselerini değerlendirdi

GSRAY:

Günü %12.41’lik değer kazancıyla 33.70 TL fiyattan kapatan GSRAY, 46.76 dan başlayan sıkışma alanının üzerinde kapanış yaptı. Dikkate değer hacim artışı da gözlenen senette önümüzdeki günlerde 38.11 ve 46.75 hedefleri sırasıyla takip edilebilir.

Borçluluk oranı oldukça yüksek olan şirkette Riva ve Florya arazilerine yönelik çalışmalar sonucunda borçlarda hafifleme hedefleniyor. Mali olarak olumlu yansıyacak projelere ek olarak GSRAY’ın Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Süper Lig yayın ihalesinden de pay alması bekleniyor.

BJKAS:

Günü %0.47’lik değer kazancı ile 4.31 TL fiyattan kapatan BJKAS, 6.51’den başlayan düşüş trend direncinde hareket ediyor. Bu trendin kırılması durumunda 4.86-5.44 ve 6.51 hedefleri sırasıyla takip edilebilir.

Sportif anlamda yapılan yatırımlardan alınmaya başlanan sonuçlar ve yeni stadın açılışıyla sinerji yakalayan BJKAS, Gerek stadyum gelirleri Gerekse Şampiyonlar Ligi Mücadelesinden kazandığı primlerle Mali olarak toparlanma potansiyeli taşıyor. Bunlara ek olarak Süper Lig yayın ihalesinden de pay alacak olan şirkette önümüzdeki dönemde olumlu rüzgarlar esmeye devam edebilir.

FENER:

Günü %2.51’lik değer kazancı ile 39.26 TL fiyattan kapatan FENER, uzun vadeli grafik yapısı incelendiğinde TOBO Formasyonu oluşturduğu görülüyor. 39.88 noktasında Boyun çizgisi bulunan formasyonda kırılma gerçekleşirse 45.89-47.6 noktaları hedef olarak takip edilecektir.

Son günlerde Ali Koç’un 2017’de Başkanlığa aday olacağını açıklaması sonucunda senette olumlu fiyatlamalar görmüştük.

TSPOR:


Günü %0.32’lik değer kaybı ile 3.08 TL’den kapatan TSPOR, grafik yapısı incelendiğinde Flama Formasyonu oluşturduğu görülüyor. 3.82 Noktasından başlayan sıkışmanın üzerinde hareket eden senette momentumun oluşması durumunda 3.82-4.58 ve 5.72 hedefleri takip edilecek.

Yeni sezonda Forma Göğüs reklamında QNB Finansbank ile anlaşan kulüp önümüzdeki günlerde Akyazı Stadı’nın da açılışını yapacak. Stadyum Sponsorunu henüz açıklamayan Trabzonspor çeşitli firmalar ile görüştüğünü bildirmişti. Bu sponsorluk anlaşmasıyla ciddi gelir bekleyen Kulüpte, Mali toparlanma konusunda katkı sağlayacak bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

http://www.marbas.com.tr/hissenisec/

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)