E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor39 yıllık geleneği bozmadılar!---

39 yıllık geleneği bozmadılar!

39 yıllık geleneği bozmadılar!
27 Ekim 2013 - 20:54 borsagundem.com

Kayserispor'a karşı 1974 yılından bu yana hiç yenilmeyen Galatasaray, bu istatistiği bozmadı ve karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı...

Spor Toto Süper Lig'in 9 Hafta maçında Galatasaray, Kayserispor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti. 1974 yılından bu yana Kayserispor'a kaybetmeyen Cimbom, bu istatiği de sürdürmüş oldu.
Lider Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Galatasaray, puan farkının daha da açılmaması için gittiği Kayseri'den istediği 3 puanla dönmeyi bildi.
G.Saray için ilklerin gecesinin yaşandığı gecede, Drogba sarı kırmızı formayla ilk frikik golünü atarken, Chedjou da ilk kez gol sevinci yaşadı, Mancini ilk deplasman galibiyetini alırken, Burak Yılmaz ise 25 Ağustos'taki Bursaspor maçından sonra ilk kez fileleri havalandırdı ve gol orucunu noktaladı.
Sarı kırmızılılara 3 puanı getiren golleri 14. dakikada Sneijder, 25. dakikada Chedjou, 57. dakikada Burak Yılmaz ve 74. dakikada Didier Drogba kaydetti.
Kayserispor'un golleri ise 44. dakikada Mouche (penaltı) ve 45. dakikada Jaja'dan geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)