E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞehit sayımız 36'ya yükseldi---

Şehit sayımız 36'ya yükseldi

Şehit sayımız 36'ya yükseldi
29 Şubat 2020 - 12:16 borsagundem.com

İdlib'de 33 askerin şehit olmasının ardından ilk kez İstanbul'da kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit sayısının 36'ya yükseldiğini açıkladı.

Hain saldırı sonrası hayatlarını kaybeden şehitlerimizin sayısı bugün itibarıyla 36’ya yükseldi.

İdlib’de Perşembe günü yaşanan kalleş saldırı sonrası 33 askerimiz şehit olmuş ok sayıda askerimiz de yaralanmıştı. İstanbul Dolmabahçe'de partisinin İstanbul milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit sayısının 36’ya yükseldiğini açıkladı.

Son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Erdoğan: “Şehit düşen her evladımızın acısı yüreğimizi dağlıyor. Bin yıldır bu topraklarımızı vatanımız kılmak için yürüttüğümüz mücadeleyi verdiğimiz sayısız şehitler kervanına bunu da ilave etmemiz gerekiyor” dedi ve ekledi: “Ve şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz 36'ya çıktı. 20 günlük harekat boyunca vermiş olduğumuz şehitlerin ailelerine şahsım, milletim adına baş sağlığı dilerken milletimizin de başı sağ olsun diyorum.”

Erdoğan: 'Putin'e "Önümüzden çekilin" dedim

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AVNİ CAN YILMAZ02 Mart 2020 10:39

    ABD yıllarca ırak da  ve afganistanda kaldı  fakat  bu gibi toplu kayıplar vermedi, nedeni basit,  askeri  stratejileri üst düzeyde, iblide  100 askerimiz gönderildiğinde  suriyenin  hava saldırılarına neden önlem alınmadı bunun sorumluları kim neden açıklanmıyor,neden iblid deyiz kendi sınırlarımızı kontrol edip gerek mülteci akınıyla  gerekse hainlerle mücadele edemiyormuyuz .........

  • Tufan29 Şubat 2020 14:16

    Evet üzülüyoruz ama şimdi bu savaşı suriyede vermezsek ileride kendi topraklarımızda vermek zorunda kalacağız. Hedef Türkiye'nin güneydoğudan işgalidir. Biz Suriyede buna karşı savaşıyoruz. 1000 senedir bu topraklarda milyonlar şehit verdik, vazgeçmedik vazgeçemeyiz.

  • Yörük 29 Şubat 2020 15:59

    Buradan duyar kasacagina idlibe git o zaman. Tutan mı var?

  • AHMET ÖZBİR29 Şubat 2020 13:23

    VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR buyuruyor Sevgili Peygamberimiz Muhammed aleyhisselam. Vatanı savunmak, dinimiz, namusumuz uğruna mücadele ederken vefat etmek ŞEHİDLİK MERTEBESİNE ULAŞMAKTIR! Ancak bazı vatan haini ATEİSTLER vatanımızı savunmak gerekirken KANI BOZUK ESED'İN YANINDA YER ALIYOR! Onları DEVLET'İM NOT ETMELİ!.. Hatta TÜRKİYE İRAN'la SAVAŞA GİRSE İRAN'IN YANINDA YER ALIRIM diyenleri asla unutmayın!..

  • ....bunlar alışkınç29 Şubat 2020 17:40

    geçmiştete feto efendi dediler, stv de pikapa bindirdiler.. bunlar herleyi yapar, kendi menfaati ve korkuları için stv izliyordu agzetesi abonesidi.. sonra hepsini bıraktı tövbe etti. .yunan işgalinde bu tipler, saf değiştirip mehmetçiğine kurşun sıktı.. aynı zihniyet bunlar.. bırkan kendı halıne 

  • otuzbir ahmete 29 Şubat 2020 15:56

    otuzbir ahmetin maaşı yok günde 2 defa kucağa oturuyor o mutlu oluyor

  • Sgravcisi29 Şubat 2020 15:14

    Otuzbir Ahmet arasira asil işini bırakıp troll yorum yazmaya geliyor. Maaşın ne kadar merak ediyorum. Benim vergimden sana düşen kısım burnundan gelsin.

  • Özkan Yılmaz29 Şubat 2020 13:58

    Yani bizim devlet Politikamız komşularla savaşma noktasına kadar geldimi Sevgili Ahmet Özbir ? Zaten tezgâh perde arkasındaki güçler tarafından en başından bunun üzerine kurulmadımı? Suriye halkı Türkiye ye sığındı...Peki Anadolu halķı Bulgaristan a yada Yunanistan'a mı sığınacak?

  • utanmaz seni29 Şubat 2020 13:39

    hz muhammed kul hakkı yemeyin yiyenlere de tepki verin diyor o kısmını neden görmüyorsun da işine gelen kısımlar ile şehitlerimiz üzerinden siyaset yapıyorsun

  • Kuz 29 Şubat 2020 13:11

    Mehmedimin üzerinden kumar oynayan, oyun oynayan soysuzlar! Diliyorum ki, bu dünyadan hesap vermeden gitmeyin. O koltuklardan inince, aslan gibi kukreyenlerin nasıl da kediye donduklerine şahit olacağız.

  • Özkan Yilmaz29 Şubat 2020 12:50

    Suriye de askerimizin olduğu bölgede hangi unsurlar olduğunu söylerse hükümet bu kadar askerin neden hayatini kaybettiğini herkes anlamış olacak...Rusya ve Rejim neden o bölgeyi bombaliyor, savaşin başindan beri aşırı radikal gruplar birden ortadan kaybolmadi degillmi?

  • ..29 Şubat 2020 12:49

    mehmetler üzmeyin bizi  :  (  Dikkat edin ... hemde çok....

  • değil mi?29 Şubat 2020 12:22

    tam sayıyı hiçbir zaman açıklamayacaksınız değil mi?

  • Battal boy29 Şubat 2020 13:08

    Ne kadar dert oldu bu size anlamadım ki, elinize ne geçecek

  • kılıç29 Şubat 2020 12:56

    DALKAVUKLUK YAPMA MİLLETİN CANI BURNUNDA ÜLKEMİZDEN BAŞKA GÜVENECEK ŞEYİMİZ YOK DEVLET YALAN HABER VERMEZ DÜŞMAN AGZIYLA KONUŞUYORSUN.