E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları3400 doları bilen uzman şimdi 'Ethereum 10 bin olacak' diyor---

3400 doları bilen uzman şimdi 'Ethereum 10 bin olacak' diyor

3400 doları bilen uzman şimdi 'Ethereum 10 bin olacak' diyor
08 Mayıs 2021 - 11:52 borsagundem.com

Ethereum'un 3.400 dolara tırmanmasını sağlayan kripto analisti, 10.000 dolarlık bir sonraki adım olduğunu söyledi

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Ocak ayında, piyasa değeri açısından dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, 1.200 doların biraz üzerinde işlem görürken, bir yatırımcı 3.000 doların ortalarında bir artışı öngörmek için cesur bir çağrı yaptı ve bunun ihtimalin yatırımcıların "gözünden kaçtığını " iddia etti.

Beş aydan kısa bir süre sonra, Ethereum 3.500 dolar sınırını geçmek için yılda yaklaşık % 400 arttı. Şimdi, aynı yatırımcı, dijital varlık yatırım şirketi Magnetic'nin kurucu ortağı Megan Kaspar, fiyat hedefini yıl sonuna kadar 8.000 ila 10.000 dolar fiyat aralığına yükseltiyor.

Kaspar, Cuma günü Yahoo Finance Live’da tezini açıkladı ve bu yılın ilerleyen günlerinde kripto para biriminin ağına gelen yeni güncellemeleri gerekçe gösterdi. Ağ, işlemleri onaylamak için Bitcoin tarafından kullanılan aynı yöntemden çok daha az enerji yoğun bir yönteme geçiş yapmayı planlıyor .

Kaspar, "Blok doğrulama için hissenin kanıtlanmasına geçiş, karbon emisyonlarını % 99,9 oranında azaltarak Ethereum'u yeşil bir teknoloji haline getiriyor" dedi ve ekledi: "Dolayısıyla, tek başına ağdaki bu iki güncelleme, Ethereum'u trilyon dolarlık bir piyasa değerine itebilir, ki bu bugün Bitcoin'in olduğu yerde Ethereum'u jeton başına yaklaşık 8.000 ila 10.000 dolar yapar.”

Kaspar'ın fiyat hedefi, mevcut seviyelerden yaklaşık % 300 artış anlamına geldiği kadar yüksek görünse de, bu yılın başlarında Fundstrat Global Advisors’tan gelen 10.500 dolarlık fiyat hedefiyle eşleşiyor. Oradaki analistler, fiyat hedeflerini Ethereum ağındaki artan faaliyetten hesapladı, çünkü giderek daha fazla ademi merkeziyetçi uygulama inşa edilmeye devam ediyor. Kullanıcıların kripto varlıklarından geleneksel bir bankadakine benzer getiri elde etmelerine olanak tanıyan merkezi olmayan finans uygulamaları, ağdaki kullanımın Eylül 2020'deki 10 milyar dolardan Nisan ayı itibariyle 65 milyar doların üzerine çıktığını gördü.

Ağ değişiklikleri uygulandıktan sonra Kaspar, daha yeşil bir Ethereum'un Bitcoin'e göre daha fazla kurumsal ilgi çekmeye başlayacağına inanıyor. Çin'deki madenciler, ağdaki tüm madencilik gücünün yarısından fazlasını oluşturuyor ve "Shark Tank" şirketinden Kevin O'Leary gibi yatırımcılar bu bağlantıyla giderek daha fazla sorun yaşıyor. Kaspar, önümüzdeki yıllarda daha fazla yatırımcı not aldıkça, kurumsal doların Ethereum'u 100.000 dolara çıkarabileceğini söylüyor.

Yine de Kaspar, dünyanın en büyük kripto para biriminin yıl sonuna kadar 200.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Cuma günü, Bitcoin 57.700 dolardan işlem görüyordu. Pantera Capital CEO'su Dan Morehead, Bitcoin'i bir emtia gibi izleyen modeline atıfta bulunarak, Ağustos ayına kadar 115.000 dolarlık fiyat hedefi ile Bitcoin için benzer bir güven seviyesini ifade etti.

Bu haftanın başlarında Yahoo Finance’e açıkladığı gibi, "stoktan akışa" modeller, yeni envanterin üretildiği akışa karşı, genellikle emtiaların mevcut tedariklerini ölçer. Bitcoin madenciliği durumunda, madencilik ödülleri şeklindeki bu akış, kabaca her dört yılda bir yarı yarıya azaltılır. Morehead, önlemi geçen yıl Bitcoin'e uygularken, Bitcoin'in fiyatının öngörülerle birlikte adım adım ilerlediğini gösterdi.

Ethereum'un yükselişinin iki çok gerçek nedeni var

 

Ethereum sakin ve derinden yükselmeye devam ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ckync09 Mayıs 2021 00:53

    10 bin dolar olacak diye almışsın birde bakmissin aracı kurumda buhar olmuş.. yedirmezler. Todec ve vebitcoin örnek bu işe Herkesin yapacağı iş değil inanın tuhaf geliyor. Adam 400 bin kişinin 2 milyar dolarını götürdü.

  • Ali08 Mayıs 2021 19:03

    Piyasalar böyledir bir entürümanı övmeye başladılarmı korkmak lazım.

  • Nedim.08 Mayıs 2021 15:07

    Alan neden alıyor?  Yükselsin de para kazanalım! Peki bunlar para mı?  Hayır. Peki ne?  Kripto!   Kripto nedir?  Siyasal inancını gizleyen kimse!  Gizlilik taşıyan şeymiş.  Bu durumda  bizdeki çarkçıbaşı Kripto mudur?  Evet ta kendisidir.  Değer kazanır mı? Sefil karakterli hayvanatların azalıp çoğalma nisbetine göre  değerlenir! Orta  vadede tam bir fiyasko!