E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun---

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun
30 Ağustos 2019 - 09:15 borsagundem.com

97 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz, Türk ordusunun zaferiyle sonuçlandı.

Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu… Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Büyük Taarruz’u (Başkomutanlık Meydan Muharebesi) kazandığı ve topraklarımızın düşman işgalinden kurtulduğu gün.

Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Liderliğinde,tüm dava arkadaşları ile kendisine inanan ve güvenen Milletimizle kazanılan Şanlı Zafer'in yıldönümü kutlu olsun. Türk Milletine vurulmak istenen prangaları; bu muhteşem zafer ile harp meydanında param-parça ederek bu eşsiz Vatanı bizlere bahşedenleri rahmet -minnetle anıyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KY30 Ağustos 2019 11:55

    Bize bu zaferi kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhlari şad mekanları cennet olsun.

  • Ata30 Ağustos 2019 10:41

    1921 de dağılan Türk ordusunu, kısa sürede kurmuş kurtuluş savaşına milleti ile hazırlamıştır. Atatürk. mondros ve sevr ile dağıtılmış, silahlara el konmuştur.ne silah ve arak ne ekipman para yok, altın yok. Türk milleti bir lidere inandı ve başardı. Türkiye kuruldu. İşgal altında olan İstanbul yeniden düşmandan temizlendi.Yabansı silahlı kuvvetler , ağır silahlı gemiler ve bölüklerini, silahlarını İstanbul dan çıkartıp düşman teslim oldu ve İstanbul yeniden kurtuldu. Türk toprağı yapıldı, aynı izmir gibi.

  • ...30 Ağustos 2019 10:38

    Büyük milletin, büyük liderinin emanetleri, kanla, canla ve gerektiğinde başla sonsuza kadar her daim olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk, başkomutanımızın, çizdiği yoldan şaşılmayacak, kararlılık bir an olsun, umutsuzlukla yok olmayacaktır. Ne mutlu Türküm diyene....Bizler bu sevgiyi ailemizden, devlet arşivlerinden, bir çok tarih kitaplarından ve  helal süt emmiş ayakkabısı yırtık öğretmenlerimizden öğrendik. Vatan nöbetçisi olduk, bizlerde nöbetimizi yeni nesillere devrederek, anlatarak yaşamımızı bağımsızca Türkiye Cumhuriyeti çatısında sürdürüyoruz.Siyasetin ötesinde bir lider, şehitler, gazilerimize selam olsun...Nasıl Fatih sultan, Alpaslan milleti ile zafer, destan yazdı ise, O kaybedilenleri geri alıp, zaferle Taçlandıran Atatürk 'e sonsuz minnetimizi sunarız. Tv,ler gazeteler yazmasa da bugün korkudan, dilden dile sürecek bir aşk bu... Bu aşk Türkiye Cumhuriyeti aşkıdır... Devlet kalıcı, -"ben vazgeçilmezim" diyenler eceli gelmiş mezarlıklarda doludur.

  • Keşke30 Ağustos 2019 10:16

    Yabancı işgal askerlerine madamlık yapmak yerine onları kovup bu millete başı dik bağımsız adamlık verdi. Buna rağmen tercihini a şıkkından yana yapan işgalci sevdalısı değişik kılıklarda içimizde çok İngiliz varmış. Adama demedikleri kalmadı.

  • KILIÇ30 Ağustos 2019 09:56

    ALLAH BU ÜLKEYE DAİMA ZAFERLER YAZMASINI NASİP ETSİN MİLLETİMİZİN ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM.

  • Recep30 Ağustos 2019 09:43

    İşte gerçek Türk liderimiz ATATÜRK. O olmasa şimdi O nu beğenmeyenlerin kimliklerinde ne yazardı hiç düşünmüşler mi.