E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor3 isme canlı yayında kapıyı gösterdi---

3 isme canlı yayında kapıyı gösterdi

3 isme canlı yayında kapıyı gösterdi
27 Ocak 2014 - 00:28 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, maç sonunda yayıncı kuruluşa şok bir açıklamada bulundu: Dany, Riera ve Amrabat'ın gitmesi gerekiyor

Teknik Direktör Roberto Mancini, Galatasaray'ın Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa şok açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam isimlerini açık açık vererek Dany, Amrabat ve Riera'nın takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.



İşte Mancini'nin o açıklamaları;

"Maçtan önce çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Sıkıntımız son vuruşlarda. Gol atamayınca kazanamıyorsunuz. Rakibimizin de birkaç pozisyonu vardı. Önümüzdeki iki gün transfer ile ilgili sıkıntıyı çözmemiz gerekiyor. Bu sıkıntıyı çözmemiz için Dany, Riera ve Nordin isimleri üzerinde yoğunlaşabiliriz. Dünya Kupası öncesinde bu isimlerin de oynaması gerekiyor. Bir stopere ihtiyacımız olduğu ve almak istediğimiz doğru. İki oyuncumuz da sakatlık yaşadı. Önümüzde 5 gün var ve farklı çözümler üzerinde yoğunlaşacağız. Bence en büyük sıkıntımız deplasmanda gol bulamamamız. Rakibimizle olan puan farkımız açıldı. Ama önümüzde 16 maçımız var. Önemli olan deplasmanda gol bulabilmemiz."

ETİK OLMAYAN ÇOK ŞEY VAR

Galatasaray'ın puan kaybı yaşadığı Gaziantepspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Mancini, Bruma'nın Gaziantepspor'a verilmesi konusunda yaşanan etik tartışmalarına da değindi ve "Türk futbolunda etik olmayan bir çok tartışma var" dedi. Mancini'nin açıklamaları şöyle:

"Transferler için gecikilmiş sayılmaz önümüzdeki günlerde kalan problemlerimizi düzelteceğiz. Aramıza yeni katılan oyuncularla sistemimizi daha iyiye getirebiliriz. Sistemlere çok takılmamak gerekir. Oynadıkça herşey yoluna girecektir. Oyuncuya ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Çünkü önemli iki sakat verdik. Bu yüzden ihtiyacımız var. Transfer olayında etik, etik değil tartışmaları yaşanıyor. Ama Türk futbolunda etik olmayan bir çok tartışma var. Buna takılmamak lazım. İlk etapta Federasyon'un kuralı önemli. Onlar bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Ve ortada etik olup olmayan hiç bir şey yok. Federasyon bize sıkıntı çıkartıyor. Bugün solbek ve sol açığımız olmadığı için sadece Sabri'yi oynatabildik. Chedjou'nun dün bir ağrısı oldu. O yüzden kadroya almadık." 

BASIN TOPLANTISINA GELMEDİLER

Öte yandan morallerinin bozuk olması nedeni ile maç sonu basın toplantısına Galatasaray takımından hiçbir oyuncu katılmak istemedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx27 Ocak 2014 12:19

    Bu kadar ağlamasına bakan da enkaz devraldı zanneder.Senin sistem oturtmak için mahvettiğin takım,son iki yılın şampiyonu Mancini efendi.At sahibine göre kişner

  • asil27 Ocak 2014 01:53

    sıkma canını mancini amca, ky de ... gibi para var hemde çuvalla . hazırladık bekliyoz ne zaman isterseniz. senin bir suçun yok da belki dedeler de okuyordur diye yazdım.