E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem3 ilde bin 170 personelle operasyon---

3 ilde bin 170 personelle operasyon

3 ilde bin 170 personelle operasyon
27 Temmuz 2020 - 11:05 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı'nca Ağrı, Iğdır ve Kars'ta bin 170 personelin katılımıyla Yıldırım-3 Ağrı Dağı Operasyonu başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Ağrı-Iğdır-Kars İllerinde “YILDIRIM-3 AĞRI DAĞI” Operasyonu başlatıldığını duyurdu. 

Bakanlık açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu operasyonda, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.170 personel [(86) operasyonel tim] görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen yıldırım operasyonları, halkımızın desteği ile inançı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam etmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST27 Temmuz 2020 12:51

    Terör le işte böyle savaşılır.sen bekler isen teröristlerde cesaretlenir.zaten abd rusya, ingiltere almanya  fransa isril  kanada bunları parasal olarak  silah olarak her türlü desteği vererek cumhuriyet kurulduğundan beri üzerimize salmışlardır.bunların arkasındaki güçler bunlardır.

  • FİNANSŞÖR27 Temmuz 2020 12:00

    Daha önceleri TSK sızan abd nin yetiştirği ve paralandırdığı vatanhainleri ve şerefsizler teröristleri kolladılar yetiştirdiler silahlandırdılar ve hiç bir çatışma dahi yapmadılar.bazende terörist gibi bir çok insanımızı  kendileri öldürdüler.TSK içinde bunlar temizlendikce TSK leri daha aktif olacaktır.TSK kışlada yatmaz eğer bir sorun var ise orada olur.şimdi ilk defa bağımsız olan RTE ülke mekanizmalarını hareketi geçiriyor.2023 de de seçilince büyük adımlar atacağız.ATATÜRK ün partisi denilen chp binin  yöneticileri töreristleri destekleyenlerle ittifak yaparak savunma stratejilerimize biraz sıkıntı yapsada bunların üstesinden geleceğiz.