E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem3 ilde askere hain saldırı: 4 şehit---

3 ilde askere hain saldırı: 4 şehit

3 ilde askere hain saldırı: 4 şehit
01 Ekim 2015 - 19:05 borsagundem.com

Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de askere yönelik saldırı düzenlendi

Mardin'de güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki kırsal alanda gerçekleştirdiği arazi arama tarama faaliyeti sırasında bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu yaralanan ve helikopterle Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 askerden biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer askerin tedavisi sürüyor. Bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

ŞIRNAK'TA ASKERİ KONVOYA SALDIRI: 1 ASKER ŞEHİT OLDU
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit düştü, bir asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şırnak-Beytüşşebap karayolunun Taşarası mevkisinde teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada zırhlı araçta bulunan bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Yaralı asker, Şırnak Asker Hastanesinde tedavi altına alındı.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

DİYARBAKIR SİLVAN'DA 2 ŞEHİT
Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lılar 1 astsubay ile 1 uzman çavuşu şehit etti. Bahçelievler Mahallesi'nde astsubay Tolga Topçuoğlu( 26) ile uzman çavuş Sinan Uçan (31) saat 06.30 sıralarında mesaiye giderken silahlı saldırıya uğradı. İkamet ettikleri Şirinevler Sitesi'nde PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu Topçuoğlu ile Uçan olay yerinde şehit oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)