E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri3 hissede yüklü ortak satışı hazırlığı---

3 hissede yüklü ortak satışı hazırlığı

3 hissede yüklü ortak satışı hazırlığı
15 Ocak 2021 - 17:27 borsagundem.com

Merkezi Kayıt Kuruluşu, 7 şirketin hisselerinin borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla yapılan başvurulara ait bilgileri duyurdu. 3 hissede ise yüklü satış hazırlığı dikkat çekti

BORSAGUNDEM.COM

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), borsada işlem gören tipe dönüşen hisseleri duyurdu. İşlem göre tipe dönüşen hisseler DENGE, JANTS, KLGYO, MSGYO, ORMA, SAFKR ve SELEC payları oldu. 

Kiler Gayrimenkul YO (#KLGYO), Mistral Gayrimenkul YO  (#MSGYO) ve Safkar Ege Soğutmacılık'taki (#SAFKR) işlem gören tipe dönüşerek ortak satışına hazırlanan hisselerin ise yüklü miktarda olduğu görüldü.

MKK'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ABD'li bankaların dördüncü çeyrek bilançoları açıklandı

Erdoğan: Yüksek faizle bir yere varamayız

Piyasalarda kritik hafta: Yılın ilk faiz kararı gelecek!

BNP Paribas, iki hissede hedef yükseltti

Borsa haftanın son işlem gününde negatif seyirde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yavuz r19 Ocak 2021 19:06

    Bis saba mağduruyuz bu paralar gitti

  • Z.ertin16 Ocak 2021 21:17

    Arkadaşlar anel ne olur açıklama yaparsanız sevinirim

  • Ekol hoca16 Ocak 2021 14:51

    2001 yılından beri kapatılan EGEHOL hisseleri,TMSF ye devredildi.Devlet yatırımcının parasına el koydu.Kimi yıllarca bekledi açılır ümidiyle,kimisi lanet okuyarak toprağı üzerine çekti gitti. Hükümet bu durumu çözeceğiz vaadiyle yatırımcının oy istedi,ama şimdi o hissederler mağdur ve artık birçoğu,ya param giderse diye borsaya inanmıyor.

  • Recep Koparan 16 Ocak 2021 13:57

    Bu hisse fiyatları uygun seviyede olunca sat ve kaç. Alanlar sıkıntı çeksin. SPK bu satışlara uzun bir süreç içinde en az 100 günlük period içinde satışına izin vermeli.

  • Osman Özbakır 16 Ocak 2021 15:57

    O biraz zor kardeş.bulmuşlar bizim gibi kazları yol Allah yol.kücuk yatirimciyı da yeniden dövize altina kaçıracakkar ve borsa üç beş spekülatöre kalacak.bundan da sadece ülkemiz kaybedecek.

  • Yasalara uygun hırsızlık16 Ocak 2021 11:59

    Egeliden sonra herkes öğrendi borsadan parayi topla sirketi kapat git, hesap soran yok, denetleyen yok, cezasi yok, resmi kurumların gözetiminde hırsizlık hiçbir yasal yaptırımı yok ne guzel hayat.

  • Öztürk 16 Ocak 2021 13:04

    Egeli itiraz etti SPK ya ben batmadım dedi burdayım dedi

  • Hakkı 15 Ocak 2021 22:22

    MÜJDE MÜJDE, DESTANSI KAHRAMANLIKLAR KY.CIYI BEKLİYOR...!! Haydiyin ky.cılar, gidin kredi çekin, ev araba, tarla satın, yakınlarınızı dolandırın karşılayın bu yüklü satışları, taşıyın bu yükleri. Ayrıyeten sahol hissesinde de 19 milyon satışa konacak, onu da taşıyacaksın kahraman güccük yatırımcı.

  • Ekol hoca 16 Ocak 2021 14:54

    EGS HOLDING NE ZAMAN AÇILACAK DİYE, ERDOĞAN HÜKÜMETİNDEN HABER BEKLİYORUZ.LÜTFEN BİZ YATIRIMCILARI KANDIRMASINLAR.

  • hesapsız15 Ocak 2021 20:41

    Sanki uzak durulaCAK LİSTE!