E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem3 bakan deprem bölgesinden son gelişmeleri paylaştı---

3 bakan deprem bölgesinden son gelişmeleri paylaştı

3 bakan deprem bölgesinden son gelişmeleri paylaştı
26 Ocak 2020 - 00:07 borsagundem.com

Türkiye'yi derinden üzen depremin ardından Elazığ'a giden ve her türlü tedbirin alınması konusunda çalışmaları yerinde izleyen Süleyman Soylu, Fahrettin Koca ve Murat Kurum son gelişmeleri anlattı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Düzicili Kayihan27 Ocak 2020 08:36

    Eleştirmeyi bırakın .yıkılan binaların ve evlerin hemen hemen hepsi eski.betonun bir ömrü var maalesef.Allah ölenlere rahmet yaralılara şifa kalanlara sabır versin.

  • eee26 Ocak 2020 18:16

    Deprem olacak yerlere bu binaları diktiren izin verenlerin hiç mi suçu yok ?  DEvletin görevi oluşacak tehdidi ve sorunu en aza indirmek mi? yoksa çöken binalardan enkaz temizlemk mi? kızılay yaraları sarar.. afad kurtarır onarır.. belediyeler ekmek giyecek çadır battanıye verir... asker polis güvenlık ve her alanda destek verir... ee bakan ne yapar ? Banalar ne yapar ? tbmm ye gider yasa çıkartır. deprem analizleri uzmanları birimleri kurar sorunlu evleri bulur vede çözüm rüetir evleri güçlendirir.. burda görevini yapmayan kim?

  • mali26 Ocak 2020 10:10

    Burada böyle bir depremin olacağını herkes biliyor.  Bu şiddette bir depremin bu kadar kayba yol açması hatalar zincirinin sonucu. Ne yazık ki afetlere dayanıklı konut veya ev yapmasını bilmiyoruz.

  • ...26 Ocak 2020 00:24

    Bakanlarım böyle bir deprem şiddetinde bu yıkılmalar noral mi? gazetecilerde somuyorhiö bişe galba.. hangi ülkelerde bu şiddette kaç bina yıkılıyor.. analizlerde nasıl durumdayız... hangi ligdeyiz bu konuda. övünmelimiyiz.. yoksa üzülmelimiyiz... bukadar bina bu depremde yıkıldı diye? Allah acil şifa versin insanımıza.. ama bir gazetecide sormaz mı? 24 saat yayın yapıyıyor haber kanalları. kaliteli içerik yapan bir bilgi veren programları yok. magazin programı gibi. alkış alkış kurutldu... dua edin. hava soğuk . hep aynı şeyler.bizlere bişe katan, problemleri çözecek akıl verecek uzman da yok mu koca 85 milyonluk ülkemizde ? yazık 

  • Hellum26 Ocak 2020 13:55

    Mal olmasan gayet anlaşılır yazmış

  • Vatandaş 26 Ocak 2020 10:44

    Birde yazdıklarından bir bok anlaşılsaydı iyi olurdu.