E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları3 - 4 Temmuz’da Bitexen, Furkan Çapkın ile asfaltta---

3 - 4 Temmuz’da Bitexen, Furkan Çapkın ile asfaltta

3 - 4 Temmuz’da Bitexen, Furkan Çapkın ile asfaltta
30 Haziran 2021 - 12:39 borsagundem.com

Bitexen sponsorluğunda Furkan Çapkın Redline Drift’te yarışacak

Bitexen Teknoloji’nin sponsoru olduğu profesyonel drift pilotu Furkan Çapkın, 3-4 Temmuz tarihlerinde Redline Drift’in İstanbul ayağında, Tuzla-Autodrom pistinde yarışacak.

12-13 Haziran tarihlerinde Avrupa’da gerçekleşen Drift Bulgaria 2021 yarışında ikincilik başarısına imza atmış, Bitexen’in sponsorluğunu üstlendiği profesyonel drift pilotu Furkan Çapkın, Redline Drift’in İstanbul ayağında yarışacak. Yarışlar, 3-4 Temmuz tarihlerinde, Tuzla-Autodrom pistinde gerçekleşecek.

Üstün başarılar yakalamaya devam eden genç pilot, yarış öncesi düşüncelerini paylaştı:

Bulgaristan’da gerçekleşen yarışta elde ettiğim ikincilik, Redline Drift yarışı için önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Bu yarış zorlu ve heyecanlı olacak. Asfaltta başarılarla dolu hikayeler yazmak istiyorum. Bitexen’in desteği benim için çok kıymetli. İstanbul’da gerçekleşecek olan bu organizasyonda birincilik hedefiyle yer alacağım.

TÜRKİYE'NİN EN GENİŞ ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

2018 yılında İTÜ ARI Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulan Bitexen Teknoloji A.Ş., geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle, Türkiye’de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin ilk yerli Coin’i olan EXEN Coin’i sektöre sunan şirket, Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliği ve işlem imkânı sunan Dijital Para Alım Satım Platformu Bitexen ile kullanıcılarına hizmet veriyor.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)