E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’nde Hakan Atilla da yer aldı---

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’nde Hakan Atilla da yer aldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’nde Hakan Atilla da yer aldı
30 Ekim 2019 - 09:29 borsagundem.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni'ne katılanlar arasında ABD'de 32 ay ceza aldıktan sonra 28 ay hapis yatan daha sonra tahliye edilerek Türkiye'ye dönen Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla da yer aldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi bünyesindeki Sergi Salonu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni yapıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan bazı askerlerle geldi.

Erdoğan çiftinin, salona gelmelerinin ardından şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu.

BORSA İSTANBUL GENEL MÜDÜRÜ OLMUŞTU

Davetliler arasında ABD’de 32 ay ceza aldıktan sonra 28 ay hapis yatan, daha sonra tahliye edilerek Türkiye’ye dönen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla da yer aldı.

Atilla daha sonra Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak göreve başladı.

19 Temmuz'da tahliye edilen Eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, sınır dışı işlemlerinin tamamlanmasının ardından THY'nin New York – İstanbul seferini yapan uçağına binmişti.

Atilla'nın içinde olduğu uçak, saat 11.30 sıralarında İstanbul'a inmişti. Atilla'ya Halk Bankası Genel Müdür Danışmanı Levent Nihat Güleç de eşlik etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bülent 30 Ekim 2019 11:09

    Hakan Atilla ülkemiz için 28 hapis yatmış ülkesine hizmet edenleri ne yapalım bir kenara mı atalım halkbank davasında bizim bilmediğimiz ülkemizin başına ne çoraplar örülecekti. Hakan Atilla gibi insanlara tabiki değer verilecektir. Önemli olan dik durmak vatana nerede olursa hizmet etmektir

  • Memleketim 30 Ekim 2019 11:49

    Valla aga demek ki kanunlara uyacan her işinde. Gizli ticaret işlerinde devlet kurumlarını karistirmayacaksin. Yolsuzluk yaptılar dedirtmeyeceksin. Kaynağı belirsiz kişilerin, şirketlerin zenginliğini araştıracaksın. İhalelerde şeffaf olacaksın. Kurullardaki adamların hepsini ayni cenah atamayacak ki kendi içinde istişare yapabilsin, adil kararlar alabilsin. Kul çiğ süt emmistir. Yetkiler tek kişide toplanamaz. Herkese denetleyici lazım.

  • Memleketim30 Ekim 2019 10:34

    Ya arkadaş bu ülkede bilim insanı mühendis dr teknisyenleri toplayın imkan verin ihtiyacımız olan buluşları yapsınlar sanayi, teknoloji kurumları da seri üretime başlasın. Yatıyoruz atilla kalkıyoruz atilla. Bunlar altı üstü vasat finanscilar yahu. Bu ulkenin başka oncelikleri var