E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2,5 yaşındaki Yüsra'nın annesi enkazdan sağ olarak çıkarıldı---

2,5 yaşındaki Yüsra'nın annesi enkazdan sağ olarak çıkarıldı

2,5 yaşındaki Yüsra'nın annesi enkazdan sağ olarak çıkarıldı
26 Ocak 2020 - 11:08 borsagundem.com

Elazığ'daki depremde Mustafa Paşa Mahallesi'nde yıkılan binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam etti. 2,5 yaşındaki Yüsra Yıldız'ın annesi Ayşe Yıldız Enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Elazığ'daki depremde yıkılan binanın enkazından kurtarılan 2,5 yaşındaki Yüsra'nın annesi Ayşe Yıldız da 28 saat sonra enkazdan çıkarıldı.

Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde Mustafa Paşa Mahallesi'nde yıkılan binanın enkazında çocuğu Yüsra ile mahsur kalan anne Ayşe Yıldız, arama kurtarma ekiplerinin titiz çalışmasıyla kurtarıldı.

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma ekipleri tarafından enkazdan çıkarılan anne Yıldız, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Arama kurtarma çalışmaları sırasında dua eden Yıldız'ın yakınlarının bu esnada tekbir getirdiği görüldü.

 

23. saatte mucize... Anne kucağında çocuğuyla kurtarıldı

 

Cedi Osman, Elazığ için 'üçlüklerle toplanan' rakamı duyurdu

 

Erdoğan'dan deprem paylaşımına sert tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kılıç26 Ocak 2020 13:09

    YARINDA BİZLERİN BAŞINA GELEBİLİR İMKANIMIZ ÖLÇÜSÜNDE KIZILAYA YARDIMLARDA BULUNALIM ALLAH BU ÜLKEYİ FELAKAETLERDEN KORUSUN.

  • ...26 Ocak 2020 14:17

    git evini telemili kolonlarını ve binanı test ettir. adam gibi ek binalara yaptırda evin gücü artsın. sonra kızılaya yardımedersin zaten. 500 bin tl lık e viçin yapılmayan  50 bin tl lik onaımlar daha vahim tablolara yol açıyor. resimde gördgumuz gibi.