E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem24 Nisan'da bankalar kapalı olacak---

24 Nisan'da bankalar kapalı olacak

24 Nisan'da bankalar kapalı olacak
22 Nisan 2020 - 14:21 borsagundem.com

Türkiye Bankalar Birliği'nde yapılan açıklamada, "'Sokağa Çıkma Kısıtlaması' kararına istinaden 31 ilde 24 Nisan Cuma günü banka şubeleri kapalı olacaktır" denildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)22 Nisan 2020 17:18

    Zeki kardeşler ne işiniz var bankada diyor... hiç bir gelir yoksa bankaya gidilir. emeklisen bankaya gidilir. mahalle bakkalına hesap ayzdırdı isen bankaya gidilir. muhattabın bankalardna hacizli ise bankaya gidilir, alacaklı bankadan kırmızı çizgilise bankaya gidilir. eşden dosttan birinden borç aldısan bakaya gidilir... vb. vb. nakit para gereklidir. nakit olmadan bazen, hacizli birinden aldığın parayı geri veremezsin. kiranı 70 yaşında adama ödeyemezsın. bakkala veresiyeyi kapatamazsın. sigara vb. alamazsın. kredi kartın yoksa alışverişlerin nakit olmak zorunda. eee mecburen nakıt için banka, bankamatıklere gidersin.  torpille memur olmuşsun alıyorsan 5 bin tl. zaten bunlar başına gelmez, bilmezsin. sığır ve koyunlar BAŞINA ÇOBAN OLMUŞSA, bankaya daha çok gidersin. Seçin tek kurtuluşun olur : )

  • Psiko22 Nisan 2020 14:59

    Kafası azıcık çalışan birinin bankaya gitmesine hiç gerek yok ama sığır veya koyun olunca gidiyorlar.