E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor23 yaşındaki Mbappe'den rekor sözleşme: 630 milyon euro!---

23 yaşındaki Mbappe'den rekor sözleşme: 630 milyon euro!

23 yaşındaki Mbappe'den rekor sözleşme: 630 milyon euro!
24 Ekim 2022 - 16:13 borsagundem.com

Fransız devi Paris Saint Germain, Real Madrid'in radarındaki 23 yaşındaki Kylian Mbappe'yi kulüpte tutabilmek için adeta kesenin ağzını açtı. Sözleşmenin detayları herkesi şaşkına çevirdi.


Ünlü yıldızın mukavelesinin detaylarını Le Parisien duyurdu...

Fransız yıldız Real Madrid'e transfer olmak üzereyken son anda yapılan inanılmaz teklif, oyuncuyu ikna etmiş ve Mbappe 2025 yılına kadar Fransız ekibinde kalmıştı. Kulübüyle 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan 23 yaşındaki futbolcu için Real Madrid Başkanı Florentino Perez açıklamasında "Zavallı Mbappe, muhtemelen Real Madrid'e gelmediği için şimdiden pişmanlık duymaya başlamıştır" ifadelerini kullanmıştı.

OCAK'TA AYRILACAĞI YÖNÜNDEKİ İDDİALARA CAMPOS VE MBAPPE'DEN YALANLAMA

Mbappe'nin Fransız ekibinde mutsuz olduğu ve Ocak'ta ayrılacağı şeklindeki haberler basına yansımıştı. Sportif direktör Luis Campos, Mbappe'nin ayrılacağıyla ilgili çıkan haberler sonrasında şu açıklamayı yapmıştı: "Mbappe ile her gün birlikteyim, devre arasında ayrılmaktan hiç bahsetmedi. Başkanla da bu konuda görüşmedi."

Marsilya maçının ardından açıklamada bulunan ünlü oyuncu ise PSG'de mutlu olduğunu ve takımdan Ocak'ta ayrılacağı yönünde çıkan söylentilerin asılsız olduğunu söyledi.

SÖZLEŞMESİNDEKİ MALİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Le Parisien'de yer alan habere göre Kylian Mbappe'nin sözleşmesindeki mali detaylar ortaya çıktı. Sözleşmesini uzatmasının ardından üç taksitte ödenen 180 milyon euroluk bir imza parası alan Mbappe, ayrıca kontratındaki her yıl için zamlanan sadakat bonusu alacak. Fransız yıldız, ilk yıl için 70 milyon euro, ikinci yıl için 80 milyon euro ve sözleşmesinin son yılı için ise 90 milyon euro sadakat bonusu alacak.

Mbappe'nin adeta dudak uçuklatan bir sözleşmesi bulunuyor olsa da dikkat çeken bir detay bulunuyor. Fransız yıldızın kontratında performansa dayalı bir bonus maddesi bulunmuyor.

TOPLAMDA 630 MİLYON EURO

Fransız yıldız 2025 yılına kadar sürecek olan sözleşmesini PSG'de tamamlarsa brüt olarak 630 milyon euroluk dev bir gelirin sahibi olacak. Bu miktar PSG'nin bütçesinin dörtte birine denk geliyor. (Skorer)

Mbappe tarihe geçti: 9. saniyede gelen gol!

 

Mbappe'ni transferi siyasi meseleye dönüştü: Rekor yıllık ücret!

 

Ronaldo 'kelepir' oldu: Alan yok!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)