E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor22 takımlı Süper Lig için gözler TFF'ye çevrildi---

22 takımlı Süper Lig için gözler TFF'ye çevrildi

22 takımlı Süper Lig için gözler TFF'ye çevrildi
02 Ağustos 2020 - 00:01 borsagundem.com

TFF, bazı kulüplerin yapmış olduğu 'Süper Lig 22 takım olsun' önerisini gelecek hafta yönetim kurulu toplantısında değerlendirecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçen çarşamba günü yaptığı yönetim kurulu toplantısında, Süper Lig'de bu sezon küme düşmenin kaldırılması kararı çıkmıştı. Gelecek sezon Süper Lig'in 21 takımla oynanması kararı sonrası bazı kulüplerin '22 takımlı lig' başvurusu için federasyon, bayramdan sonra toplanacak. Yönetim kurulunun, kendilerine iletilen bu konu hakkında görüşeceği öğrenildi.

Maicon Galatasaray'dan ayrıldı

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! İmza an meselesi...

Bodrum'da Falcao sevinci! 1 günde 25 bin euro

Burak Yılmaz resmen Lille'de

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktaydoğaner02 Ağustos 2020 16:50

    ilave etmeyi unuttum küme düşen 3 tane beceriksiz ve daha önemlisi yetersiz hakkıyla düşen  takımın yanına ilave edilecek 22.takımın, bu kararları alan veya alınmasınıa ön ayak olan  meclisten oluşturulması gerekir.Bu kararların alınmasında pay sahibi olanların hepsine memleketimi tembelliğe ve haksızlığa mahkum ettkleri için yazıklar olsun. 

  • oktaydoğaner02 Ağustos 2020 16:44

    alınan karaa göre düşme iptal edildiyse şampiyonlukta iptal edilmeli, sakatlıklar, kulüplere sporculara verilen cezalar kümede kalmak için yapılan mücadeleler vbbizden başka başarısızlığın kabul edildiği başka ülke varmı muz cumhuriyetimiyiz ? sporda evet