E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2.2 milyon dolarlık yemek---

2.2 milyon dolarlık yemek

2.2 milyon dolarlık yemek
07 Haziran 2014 - 11:44 borsagundem.com

Her yıl GLIDE Vakfı tarafından düzenlenen Warren Buffett’la öğle yemeği açık artırmasını 2 milyon 166 bin dolarla bir Singapurlu kazandı

Dünyanın en zengin dördüncü kişisi ve en büyük yatırımcılarından Warren Buffett’la bir vakıf hayrına öğle yemeği yemenin maliyeti belli oldu. GLIDE Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 25 bin dolardan başlayan açık artırmayı 2 milyon 166 bin dolarla bir Singapurlu kazandı. Açık artırmayı kazanan yanında getireceği yedi arkadaşıyla birlikte New York’un önde gelen lokantalarından Smith & Wollensky’de Buffett ile öğle yemeği yiyecek. Açık artırmadan elde edilen tüm gelir GLIDE Vakfı’nın evsiz ve mali gücü yetersiz kişiler için yapacağı çalışmalara harcanacak. Buffett ve eşi Susie bu vakfın büyük destekçilerinden. İkili, 2000 yılından bu yana vakfa yaptıkları farklı çalışmalarla 16 milyar doların üzerinde katkı sağladı. Öğle yemeği için verilen teklifler 2012’deki açık artırmada da 25 bin dolarla başlamış ve 3,4 milyon dolara kadar çıkmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)