E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem22 bin dolara uçakta banyo---

22 bin dolara uçakta banyo

22 bin dolara uçakta banyo
10 Eylül 2017 - 10:10 borsagundem.com

Dünyadaki 7.2 milyar kişilik havayolu pazarından daha fazla pay kapmak isteyen havayolu şirketleri müşterilerine sundukları hizmetlere her geçen gün yenilerini ekliyor.

Uçaklarda oturma odası, yatak odası ve banyolu özel rezidans bölümünde yolculuk etmenin faturası 22 bin dolardan başlıyor.

Üç odalı suit

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, A380 uçaklarında yer alan ‘The Residence’da 22 bin dolardan başlayan fiyatlarla oturma odası, ayrı yatak odası ve banyosu ile müşterilerine üç odalı süit hizmeti sunuyor.

Qatar Airways ise first classta ünlü şeflerin yemekleri, BRICS hediye seti, uyku tulumları ve terlik hizmeti sunuyor. Yolcularına geniş bir eşya depolama seçeneği, tamamen uzanıp yatabilecekleri Frette marka çarşaf ve yorganı içerisinde barındıran bir yatak sağlayan şirket, yolcularına arzu ettikleri saatte yemek imkanı veriyor.

Türk Hava Yolları (THY) da Business Class yolcularına dünyanın en kaliteli ses ve görüntü sistemleri üreticilerinden Denon ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, kıtalararası tüm business sınıfı uçuşlarda bu markanın kulaklıklarını sunuyor. İki saatin üzerinde olan tüm uçuşlarda business sınıfı yolculara özel tablet bilgisayar takdim ediliyor.

Şoför hizmeti

Emirates Havayolu Türkiye, Bulgaristan ve Romanya Bölge Müdürü Bahar Birinci, “Lüks segmentte first class ya da business class hizmeti alacak olan yolcularımız ücretsiz özel şoför hizmetimiz ile Emirates’in dünya çapındaki lounge’larında dinlenmek üzere yola çıkıyor” dedi.

Singapur Havayolları Türkiye Pazarlama ve Hizmetler Sorumlusu Derya Gerçeker ise süit ve first class yolcuları için özel havalimanı girişi, özel pasaport işlem salonu, porter hizmeti verdiklerini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)