E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2100 rejim hedefi böyle vuruldu---

2100 rejim hedefi böyle vuruldu

2100 rejim hedefi böyle vuruldu
29 Şubat 2020 - 21:45 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada 2100 Esad hedefinin vurulduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 2100'ün Esad hedefinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Mesajın içerisinde hedeflerin nasıl vurulduğuna dair Milli Savunma Bakanlığı'na ait görüntüler de paylaşıldı. 

İşte o tweet:

"Esed Rejiminin 2100’ün üzerindeki unsurunu etkisiz hale getiren Kahraman Ordumuz, tespit edilen Rejim hedeflerini başarılı şekilde imha etmeye devam ediyor"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ----------- ??????????-------------01 Mart 2020 12:45

    TSK suriye ye zarar verdikce içimizdeki hainler ve destekcileri rahatsız olduklarını görüyoruz.

  • Hakkı söyleyen 01 Mart 2020 05:13

    Türkiye tez zaman Süha sayısını 5000 lere çıkarmalıdır sihalara havadan havaya füzelerle yerleştirilmelidir üslerin dört bir tarafına yerli Stinger füzeleri yerleştirilmelidir illa bir şey olduktan sonra mu önlem alınır

  • hasan29 Şubat 2020 22:41

    iyi vurduk. şamın saraylarına da bi kaç füze göndersek iyi olurdu.

  • ______,______01 Mart 2020 12:46

    olsa ne olacak.chp ne diyor ben nasıl hdp ile işbirliği yaptım ise şimdi de baş düşmanımız esad la işbirliği yapacağım dediği bir muhalefet olur ise bu ülkede şehitler bitmez.

  • gnçlk29 Şubat 2020 22:07

    Rusya ... türkiye çok kararlı. 34 şehit verdi. Rusya hava sahasını kapatsada, Türkiye ilerleyecek. çok kararlı. türk halkı iç siyasette tambirlikoldu. Rusya hava sahasını açarsa geri adım atıp verdiği sözü tutmadı olacak. nato ve abd den korttu olacak. hava sahası kapalı kalacak. türkçer iha siha uçurabilir Türkler bir bu kadar daha şehit verirse, rusya akdenizde iyi lişkiler kurduğu Türkiyeyi kalıcı olarak kaybedecek. Türkiye ye engelleme yapılsada, kayıtları göz aldılar ve hedeflerine ulaşacaklar. Rusya kalıcı olarak masaya oturacak Türkiye bulamaz ise suriyede herşeyi kaybedecek. RUSYA STRATEJİ DEĞİŞTİRDİ. GÖRMÜYOR. DUYMUYOR. KARIŞMIYOR. MASAYA TÜRKİYEYİ OTURTMAK İÇİN OLURUNA BIRAKTI HERŞEYİ. son dakikalardaki yabancı basın ve bazı kişilerin görüşlerinden anladığım budur. türkiye ciddi, zorlasanızda kayıpları artacak, her kayıpda Rusya daha düşman olacak. Ekonomik işbirliği bozulabilir. Yani türkiye şuan hiç bir yaptırımdan bahsetmedi diyorlar. 

  • wp22kb29 Şubat 2020 21:57

    Anlamadigim tek şey vururken ölenleri rakamsal olarak nasıl sayiyorlar ölenlerin rakamını gösteren sayaç mı var ?

  • Nedim01 Mart 2020 13:25

    Sen onu bırak ta döt korkusuna durmadan nik değiştirip parazit  yapmak nasıl bir his o nu anlat!  Rakamlar kaçtı mı bir tarafına?

  • Anti cevap01 Mart 2020 05:09

    İstihbarat bilgisi kardeş Türkiye'nin Suriye'de ajanları var bunlar tabii ki Suriyeli bunlar bu bilgileri sağlıyorlar tabii bilgiler üç aşağı beş yukarı olabilir

  • Aks1501 Mart 2020 00:59

    Bende duşundüm. Çok sayıda yerden gelen bilfiler derlenerek tahmini olarak belirleniyor. Sihalarin göruntuleri o kadar netki sayabiliyorsun zaten. Bombalamadan birkac dakika sonraki duman kalktıktan goruntulerde yerde yatanları sayabilirler.