E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2021 Cumhurbaşkanlığı bütçesi kabul edildi---

2021 Cumhurbaşkanlığı bütçesi kabul edildi

2021 Cumhurbaşkanlığı bütçesi kabul edildi
15 Aralık 2020 - 22:44 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulunda, Cumhurbaşkanlığı'nın 2021 yılı bütçesi kabul edildi

2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin 8. tur görüşmelerinde, Cumhurbaşkanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Diyanet İşleri Başkanlığı, Devlet Arşivleri Başkanlığı, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, İletişim Başkanlığı, Savunma Sanayi Başkanlığının bütçeleri kabul edildi.

Bütçeler üzerinde şahsı adına söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, binlerce projenin Ar-Ge çalışmalarının bir bir tamamlandığını belirtti. Akkal, "Aktif kullanımda olan İHA ve SİHA'larımız sadece sınırlarımız içindeki hainlerin inlerini yerle bir etmekle kalmamış; Suriye, Libya ve en son ise Dağlık Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtulma mücadelesinde Azerbaycan ordusunun kontrolünde göğsümüzü kabartmış ve Türk dünyasına büyük bir zafer armağan etmiştir." dedi.

TBMM Genel Kurulunda Cumhurbaşkanlığının 2021 yılı bütçesinin kabul edilmesinin ardından 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddelerinin görüşmelerine geçildi.

YİK ABD'nin yaptırım kararını kınadı

Avrupa borsaları İngiltere hariç yükselişle kapandı

ABD yaptırımları ikinci S-400 sözleşmesini etkilemez

Trump ve Biden derhal aşı yaptırmalı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk16 Aralık 2020 09:02

    Bu nasıl haber geçen yıla göre yüzde kaç arttı kaç TL oldu.masşlara ne kadar gidiyor,kaç kişi çalışıyor.