E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa2020'ye GE ve Google hisseleriyle başlayın---

2020'ye GE ve Google hisseleriyle başlayın

2020'ye GE ve Google hisseleriyle başlayın
23 Aralık 2019 - 12:14 borsagundem.com

ABD’li önde gelen köşe yazarından Jeff Reeves’a göre 2020’ye Google ve GE hisseleriyle başlanmalı.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD’nin önde gelen ekonomi yazarlarında Jeff Reeves, marketwatch’daki köşe yazısında Google ve General Electric hisselerine dikkat çekerek 2020’ye bu hisselerle girin yorumunda bulundu. Yazar General Electric için yeniden doğuş yorumu yaparken, şirketin CEO’su Larry Culp için olumlu yorumlar yaptı. Şuanda değerinin %20 altında işlem gördüğünü ve 2020 için olumlu olacağını yazdı.

Google’ın sahibi Alphabet, 2019’u mali olarak iyi geçirdiğini yazan Reeves hisselerinin %20 arttığını yazdı. Diğer teknoloji devi Microsoft aynı dönemde %70’den fazla artığını belirten Reeves, Apple’ın şu anki hisselerini almak için makul fiyatlarda olduğunu yazdı.

ABD faiz oranları düşmeye devam ediyor   

Reeves geleneksel iktisat teorisine göre faizlerin artması gerektiği fakat Trump’ın Amerikan Merkez Bankası (FED) üzerindeki etkisiyle düşmeye devam ettiği yorumunu yaptı. 2020’de Amerika seçimlerine kadarda faiz oranlarında yukarı doğru hamle beklenmediği yazdı.

Brexit daha fiyatlanmadı

İngiltere’nin güçlü bir ülke olduğunu yazan Reeves, Brexit’in daha fiyatlanmadığını ve 2008 ekonomik krizden bile daha yıkıcı olabileceğini yazdı. İngiltere’ye yatırım için dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)