E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem20 bin öğretmen ataması için sözlü sınav bugün---

20 bin öğretmen ataması için sözlü sınav bugün

20 bin öğretmen ataması için sözlü sınav bugün
12 Haziran 2019 - 08:38 borsagundem.com

20 bin yeni öğretmen ataması için sözlü sınavlar 12-30 Haziran'da yapılacak.

Görevdeki öğretmenler için il dışı yer değiştirme, atama bekleyen öğretmenlere de sözlü sınav süreci bu hafta başlıyor. 20 bin yeni öğretmen ataması için sözlü sınavlar 12-30 Haziran'da yapılacak ve sınav sonuçları 4 Temmuz'da ilan edilecek. Sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, 8-10 Temmuz'da alınacak, 16 Temmuz 2019'da sonuçlandırılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları da 14-20 Haziran tarihlerinde yapılacak. Başvurular 25 Haziran'da sonuçlandırılacak. Atama sonuçları www.personel. meb.gov.tr adresinde yayımlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları da 14-20 Haziran tarihlerinde yapılacak. Başvurular 25 Haziran'da sonuçlandırılacak. Atama sonuçları www.personel. meb.gov.tr adresinde yayımlanacak. (Takvim)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)