E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2 milyon esnaftan mesaj: Hepimiz Kardeşiz---

2 milyon esnaftan mesaj: Hepimiz Kardeşiz

2 milyon esnaftan mesaj: Hepimiz Kardeşiz
10 Eylül 2015 - 03:39 borsagundem.com

TESK, Türkiye'deki tüm esnafın iş yerlerine asılması için 2 milyondan fazla "Hepimiz Kardeşiz" afişi hazırladı

Ardı ardına gelen şehit haberleri ve terör protestolarında yaşanan olaylar, esnafı harekete geçirdi. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK), Güneydoğu ve Doğu Anadolu da dahil olmak üzere, ‘Hepimiz Kardeşiz’ temalı 2 milyon afişi tüm Türkiye’deki dükkânların camlarına asacak.

TESK, 2 milyon esnafa, üzerinde Türkiye haritası bulunan ve yurdun dört bir köşesindeki yurttaşların birbirinden farkı olmadığını gösteren, ‘Hepimiz Kardeşiz’ yazılı afişler dağıtıyor. Afişler dolmuşlardan berber dükkanlarına kadar her yere asılacak.  
TESK Başkanı Bendevi Palandöken, kampanyanın amacıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bir Türkiye haritası, insanlar ve üzerinde sadece bu yazılı: ‘Hepimiz Kardeşiz’. Bir genelge yaptık bütün Türkiye’de. Dükkanlar farklı insanlardan. Dükkanlar tahrip ediliyor. Otobüsler, taksiler... Onun için böyle, kimse aramıza nifak sokmasın, bir de bir siyasi partinin sloganı olmasın diye, sadece ‘hepimiz kardeşiz’ dedik.”

Doğu donanacak

Palandöken, “Güneydoğu ve Doğu’da da asılacak mı?” sorusu üzerine, “Her yerde asılacak. Milyonlarca basılıyor. 2 milyon işyerinde, diğer isteyen insanlar da binalarına vs donatacaklar. İlk defa kardeşlik teması işlenecek” dedi. Konuyla ilgili ilk harekete geçen STK’nın TESK olduğunu belirten Palandöken, “Sanıyorum öğleden sonra Türkiye geneline servis yapılacak. Birlik başkanlarına. Hemen esnafa ulaşacak. bugün donanacak” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)