E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin2 haftada yarım milyon kaybetti!---

2 haftada yarım milyon kaybetti!

2 haftada yarım milyon kaybetti!
15 Ocak 2019 - 09:19 borsagundem.com

Yılbaşı gecesi 70 milyon liralık ikramiyeyi kazanan talihli parasını almak için henüz başvurmadı. Talihlinin iki haftalık banka faizi zararı 525 bin lira

Milli Piyango İdaresi (MİP) Genel Müdürlüğü, 31 Aralık 2018'deki yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye talihlisinin henüz ikramiyesini almak için başvurmadığını bildirdi. MPİ'den yapılan açıklamada, bazı basın yayın organları ve internet siteleri ile sosyal medyada, 70 milyon liralık yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiyesiyle ilgili asılsız haberlere yer verildiği belirtildi. Açıklamada, 70 milyon liralık büyük ikramiyenin Kadıköy Şubesi'ne sevke edilen ve bu şubece de Ali Özçalımlı isimli bayiye satılan 7615536 numaralı tam bilete isabet ettiği hatırlatıldı. Talihlinin parasını bir yıl içinde alması gerekiyor. Sabah'ın haberine göre talihli 70 milyonu ilk gün tahsil edip banka faizine yatırsaydı şimdiye kadar yaklaşık 525 bin TL faiz geliri (yıllık brüt yüzde 23 faiz oranı ile 14 gün) elde edecekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)