E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa 19 Mayıs'ta Kovid-19 sonrası Türkiye ve Dünya ekonomisi yayını---

19 Mayıs'ta Kovid-19 sonrası Türkiye ve Dünya ekonomisi yayını

 19 Mayıs'ta Kovid-19 sonrası Türkiye ve Dünya ekonomisi yayını
18 Mayıs 2020 - 15:24 borsagundem.com

Üzeyir Doğan ve Erol Gürcan önemli bir gündemle yarın Gedik Yatırım YouTube kanalında katılımcılarla buluşacak. Canlı yayının başlama saati 13.00

2019 yılı sonlarında Çin'de ortaya çıkan Kovid-19 adlı yeni korona virüs, Şubat ortalarına kadar bu bölgede etkili olduktan sonra Avrupa ve ABD tarafında hızla yayılmaya başladı. Mart ortalarında ülkemizde de tespit edilen virüse karşı hâlen bilinen etkin bir tedavi yöntemi bulunmamakta.

Virüsün yayılma hızını baskılamak adına en etkili yöntem olarak uygulanan sosyal mesafe tedbirleri, küresel talep ve tedarik zincirleri üzerinde aşağı yönlü önemli riskler oluşturmakta. Birçok ülkede ilk salgın dalgasının kontrol altına alındığına ilişkin görülen sinyaller sosyal mesafe tedbirlerinde kademeli gevşeme sürecini de beraberinde getirmekte.

SALGINA İLİŞKİN EKONOMİ VE PİYASA GÖRÜNÜMÜ

Virüsün yayılma sürecinde olduğu gibi, tedbirlerdeki gevşeme süreci de ülkeler arasında değişiklik gösterirken; bu sürecin yeni bir dalgaya yol açıp açmayacağı önemli bir soru işareti olarak kalmaya devam ediyor. Salgının olumsuz etkilerini sınırlamak adına küresel çapta devreye alınan teşviklerin hızlı bir şekilde geri alınması zor görünmekle birlikte salgın kaynaklı belirsizlikler sürüyor.

Gedik Yatırım Yatırım Danışmanlığı Müdürü Üzeyir Doğan ve Ekonomisti Erol Gürcan ile Kovid 19 sonrası Türkiye ve dünyada salgına ilişkin ekonomik ve piyasa görünümünün konuşulacağı ve katılımcılardan gelecek soruların yanıtlanacağı canlı yayın 19 Mayıs Salı saat 13.00’te Gedik Yatırım YouTube kanalında!

Gedik Yatırım canlı yayınlarından anında haberdar olmak için kanala buradan (https://www.youtube.com/c/gedikyatirim?sub_confirmation=1) abone olup bildirimleri açabilirsiniz.

Kurumsal yatırımcılar “al-sat”çı olmamalı

Borsaların aşırı değerlendiğini düşünen efsaneler Avrupa’yı unuttu

BIST-100 ve VİOP-30’da hafta içi takip edilecek teknik seviyeler neler?

Küresel borsalarda yeni düşüş beklenmiyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 15,04
En Yüksek: 15,12
En Düşük: 14,79
Değişim 0,94 %
FK: 9,90
PD / DD: 2,93
İşlem Hacmi 11.279.677
Toplam Adet: 756.070
Ağırlıklı Ort.: 14,94
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)