E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon---

FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon
24 Eylül 2021 - 09:14 borsagundem.com

Ankara merkezli 19 ilde FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlendi. Aralarında 14 ü aktif görevde 27 askeri personelin de bulunduğu 51 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre büfe, bakkal ve market gibi iş yerlerinde bulunan kontörlü sabit hatları kullanmak suretiyle sivil imamlar ile iletişim sağladıkları ve haberleştikleri tespit edilen, ayrıca yürütülen soruşturmalar kapsamında örgüt mensupları olduklarına dair ifadeler bulunan 14 muvazzaf, 13 eski asker, 20 mahrem imam ve daha önce ilişiği kesilen 4 askeri öğrenci olmak üzere toplam 51 şüphelinin Ankara merkezli 19 ilde eş zamanlı gözaltına alınmalarına yönelik karar verildi.

Şüphelilerin yakalanması ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemler, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülüyor.

Kaynak Holding’in eski yöneticileri kurmuştu! 15 gözaltı

 

Katalanların lideri İtalya'da gözaltına alındı

 

Manisa'da DEAŞ operasyonu: 6 gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim24 Eylül 2021 19:11

    Vatan hainliği en büyük suçtur.  Özellikle  pkk içindki  ajanlarımızı deşifre  eden soysuzun idam edilmesi gerekir.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ24 Eylül 2021 11:21

    Vatanımızı bölmek parçalamak isteyenler ve bunlar ile ittifak yapılanların hepsine idam cezası gelmez ise asla bunlar bitmez.