E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem18 yılda yapılan yatırımın meyvesini 8 ayda aldık---

18 yılda yapılan yatırımın meyvesini 8 ayda aldık

18 yılda yapılan yatırımın meyvesini 8 ayda aldık
18 Ekim 2020 - 17:18 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz, 18 yılda yapılan sağlık yatırımlarının meyvesini sadece son 8 ayda toplamıştır. Dünyanın gelişmiş ülkelerinin hazırlıksız yakalandığı sağlık krizini alnımızın akıyla yürüttük" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’ta Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz, 18 yılda yapılan sağlık yatırımlarının meyvesini sadece son 8 ayda toplamıştır. Dünyanın gelişmiş ülkelerinin hazırlıksız yakalandığı sağlık krizini alnımızın akıyla yürüttük." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'de sandık ve demokrasi dışında hiçbir meşruiyet alanı yoktur." diye konuştu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Şırnaklı kardeşlerim 31 Mart'ta bizi mahçup etmedi. Şırnak ferasetiyle ve dik duruşuyla tüm Türkiye'ye örnek oldu. Seçimlerle beraber ülkemizin terörle mücadelesi çok daha etkin bir şekilde devam ediyor.

Diyarbakır annelerine siz cesaret verdiniz. Bölgemizin geleceğinde teröre yer olmadığını siz haykırdınız. 

Bize tüm Türkiye'ye bu gururu yaşattığınız için her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Siz bize sahip çıktınız, biz de size sahip çıkacağız. Sizi bizi birbirine bağlayan bağlara sahip çıkacağız. 

Kimseyi ayırmadan tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şırnak'ı büyütmeyi sürdüreceğiz. 

İşte TOKİ'nin konutlarını Şırnak'ta görüyorsunuz. Nereden nereye. Bugün Şırnak'a gelirken elimiz boş gelmedik.

Bugün burada eğitimden sağlığa kadar pek çok alanda 3,5 milyar lira değerinde 591 projenin resmi açılışını gerçekleştiriyoruz.

Elimiz boş gelmedik: 3,5 milyar liralık 591 proje ve eser

Bugün Şırnak'a gelirken elimiz boş gelmedik. Bugün burada eğitimden sağlığa enerjiden güvenliğe kadar pek çok alanda yaklaşık 3,5 milyarlık 591 proje eser ve yatırımın resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Sağlıkta 75 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini Şırnak’la buluşturuyoruz.

Bu hizmet ve eserlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkes tebrik ediyorum. Bundan böyle de yeni projeleri açmaya devam edeceğiz. Biz Allah'ın rızası milletin rızasını kazanmak için hizmet ediyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden yatırım yapmaya devam edeceğiz. 

Bizim siyasi anlayışımızda ötekileştirme yoktur. Biz yatırım yaparken kökene değil, şehrin durumuna bakarız. Tam 18 yıldır hiçbir ayrım yapmadan, hizmet üretiyoruz.

"Yaradılanı severiz Yaradan'dan ötürü" şiarıyla hizmet ediyoruz. Son 18 yılda Şırnak'a kazandırdıklarımız samimiyetimizin en büyük ispatıdır. 

770 milyon liralık tarımsal destek

Sağlık, hükümetimizin en başarılı olduğu alanların başında geliyor. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinin bile hazırlıksız yakalandığı bu krizi biz en iyi şekilde yürütüyoruz. Muhalefetin ve bazı odaların sabotajlarına rağmen en iyi şekilde pandemi sürecini ilerletiyoruz.

Şırnak'ta 11 bin 110 konut tamamladık. Yolları, 191 kilometreye çıkardık. 

Salgın süreciyle birlikte internet yatırımlarımız daha ehemmiyet kazandı. Fiberoptik kablo uzunluğu ise 2116 kilometreye çıktı. Şırnak ve Silopi barajlarını ilimize kazandırdık. 

Şırnaklı çiftçilere 770 milyon tutarında tarımsal destek verdik. 

Siyasetin terörle baskıyla dizayn edildiği günler geride kaldı

Şu gerçeği artık herkes görüyor. Sandık ve demokrasi dışında hiçbir vesayet yoktur. Terörle ve baskıyla siyasetin dizayn edildiği günler tamamen geride kalmıştır. Yurt dışı patentli senaryolarla iktidara gelme hevesleri de boşa çıkmıştır. 

Kimsenin aramıza nifak tohumu ekmesine izin vermeyeceğiz. Fitne odaklarına izin vermeyeceğiz. Sırtını millet iradesi dışında güç odaklarına yaslayanlar, silahı hak arama aracı görenler, dün olduğu gibi bugün de kaybetmeye mahkumdur.

Tek vatan üzerinde ameliyata asla izin vermeyeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Minsk üçlüsüne Ermenistan tepkisi

 

TBMM heyeti Azerbaycan'ı ziyaret ediyor

 

İçişleri Bakanlığı yeni korona virüs önlemlerini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.