E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin18 yaşındaki anneye evinde kurşun---

18 yaşındaki anneye evinde kurşun

18 yaşındaki anneye evinde kurşun
11 Ekim 2014 - 03:33 borsagundem.com

Gaziantep'teki Kobani protestoları sırasında atılan bir kurşunla evinde hayatını kaybeden Sevgi Alıcı gözyaşları arasında toprağa verildi

Gaziantep'teki IŞİD protestoları sırasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden 4 kişiden biri de henüz 18 yaşındaki Sevgi Alıcı idi. Alıcı, kızının birinci doğum gününe hazırlık yaptığı evinde çatışmalar sırasında atılan bir kurşunla yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybetti. Erdinç Çelikkan'ın Sevgi Alıcı'nın ölümüyle ilgili Hürriyet'te yer alan haberi şöyle: 

Sevgi Alıcı henüz 18 yaşındaydı. Gaziantep’te perşembe akşamı Kobani protestoları düzenlendiği sırada kızını uyutmuş, akşam yemeği için salona geçmişti. Ancak karşıt görüşlü protestocular arasında çıkan çatışmada saat 21.00 sıralarında bir tabancadan çıkan kurşun, Vatan mahallesindeki evinde yemek yiyen genç kadının göğsüne isabet etti. Hastaneye kaldırıldı Sevgi Alıcı ancak tüm çabalar onu döndürmeye yetmedi.

DOĞUM GÜNÜ HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Sevgi Alıcı, 2 yıl önce evlenmişti Mehmet Alıcı’yla. Ecrin adında bir kızları dünyaya gelmişti. Birinci yaşına girmesine 10 gün kalmıştı. Anne Alıcı, heyecanla o günün hazırlığını yapıyordu. Ancak kör kurşun, geride gözü aşlı bir eş ve henüz yaşına girmeyen Ecrin’i de annesiz bıraktı. 


Eşine sürekli çiçek getiren Mehmet Alıcı, onu son 
yolculuğuna da çiçekle uğurladı.

Henüz bir yaşına yeni giren Ecrin, ne yazık ki annesini bir daha göremeyecek. 


Genç kadın için Yeşilkent Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken Mehmet Alıcı, tabuta kırmızı gül demeti bıraktı. Tabutun üzerine genç kadının taktığı başörtüsü de serildi. Sevgi Alıcı’nın annesi ve yakınları, tabutu başında sinir krizi geçirdi. Cenaze töreni sırasında kalabalık terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Komşularının “İyi niyetli, güler yüzlü birisi” diye tanımladığı Sevgi Alıcı, kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Gaziantep’teki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ömer Uçeker (27) Yeşilyurt Mezarlığı’nda, Süleyman Balcı (15) Oğuzeli ilçesinde toprağa verildi. Şahan Dağhan (25) ise Siirt Pervari’de toprağa verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)