E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti---

18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti

18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti
17 Haziran 2020 - 18:43 borsagundem.com

Adli ve idari yargıda 2020 Ana Kararnamesi'ne göre 18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi adli ve idari yargıda 2020 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı.

Kararnameyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değiştirildi.     

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hakimler ve Savcılar Kurulunun, Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcılara başarılar diliyor, kararnamenin yargı camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)18 Haziran 2020 08:03

    Ben seni atıyorum. Benim adamımsın. Senin üstünüm. eeee ? şimdi adil haklı hukuki hz ömer adaleti ver :D yiyorsa... herkesi tek kişi atarsa, hiç kimse adil ve hukuki karar vermez. hdp başa geçse aynı, mhp başa geçse ayı, chp başa geçse aynı. bu işler bu ülkeye 5 kuruş fayda getirmez. bu sistem ölü doğmuş sistem. atayanları hep tek kişi atyor. tek kişinin emri herşeyin üzerinde oluyor. ABD de başkanlık sistmei var ama, böyle saçma sistem değil. Trump normal eyalet yargıcı karşısında bile önünü ilikliyor. ABd başkanı ve trilyoner olsada. Yargı. sadece yasaya bakarak değerlendiriyor. Ülkemizde olsa, hakımler atanır, sacvılar atanır, mahkemeler taşınır, binbir katakullii.. Sonrada hukuk devleti sıralamasında diplere gidince şaşıyoruz. avrupa mahkemelerinden ceza alınca şaşıyoruz.