E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor17 yaşında 100 milyon Euro---

17 yaşında 100 milyon Euro

17 yaşında 100 milyon Euro
17 Aralık 2019 - 10:55 borsagundem.com

Futbolda transfer rakamları her geçen yıl daha çılgın bir hal almakta. 37 gün önce 17 yaşına giren genç oyuncu Camavinga için Real Madrid servet ödemeyi gözden çıkardı

Real Madrid, Rennes’da forma giyen 17 yaşındaki wonderkid Eduardo Camavinga için kesenin ağzını açtı. Pazar günü Lyon karşısında ilk golünü kaydedip takımına galibiyeti getiren orta saha oyuncusu için istenen rakamın 100 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Fransız gazetesi L’Equipe’de yer alan habere göre Manchester United ve Barcelona da 10 Kasım 2002 doğumlu genç oyuncu ile ilgileniyor.

Fransız oyuncu, Ağustos ayında (16 yaşındayken) son şampiyon PSG önündeki performansıyla göz doldurmuş özellikle mesafe tanımayan paslarıyla dikkat çekmişti.

Camavinga’nın takımı Rennes, Ligue 1’de 30 puanla 4. sırada yer alıyor.

Real Madrid’in peşinde olduğu bir başka genç yıldız ise Lille’de forma giyen Boubakary Soumare. Ancak genç oyuncunun fiyat etiketi de göz korkutuyor. Lille, 20 yaşındaki oyuncu için daha önce gelen 40 milyon Euro’luk teklifi reddetmişti.


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim17 Aralık 2019 13:58

    Allah belanızı verecek ama ne zaman?  Bütün dertler top denen zımbırtının  iki direk arasından geçmesi!