E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem17 FETÖ şüphelisi kaçarken yakalandı---

17 FETÖ şüphelisi kaçarken yakalandı

17 FETÖ şüphelisi kaçarken yakalandı
09 Eylül 2022 - 17:00 borsagundem.com

Fethiye'de tekne ile yurt dışına kaçmaya çalıştığı belirlenen 17 FETÖ şüphelisi, Sahil Güvenlik tarafından yakalandı.

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde yelkenli tekne ile yurt dışına kaçmaya çalıştığı belirlenen 17 FETÖ şüphelisi, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

Fethiye’de dün saat 09.30 sıralarında, İblis Burnu açıklarındaki 'Maşallah' isimli yelkenli teknede FETÖ üyeleri olduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, 17 FETÖ şüphelisi ile 5 çocuk ve 1 göçmen kaçakçısı olduğu iddia edilen kişiyi yakalayıp, karaya çıkardı. Çocukları ile kaçmaya çalışan şüpheliler, jandarma ekiplerine teslim edildi.

Eski emniyet müdürü, avukat, öğretmen, polis memuru ve askeri personelin de aralarında bulunduğu 17 kişinin FETÖ/PDY üyesi suçlamasıyla yargılamalarının sürdüğü bildirildi. FETÖ şüphelileri ile göçmen kaçakçısı olduğu iddia edilen kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün Orta Asya sorumlusuna 22,5 yıl hapis talebi

 

FETÖ'ye yönelik operasyon: 6 kişi gözaltında

 

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ'cü yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran11 Eylül 2022 15:46

    Bunlar son 100 yılın en ahmak ve karaktersiz tipleri!  Bunlardan hiç hapis cezası dahi almayan olsa bile Allah ın vereceği ceza bu tiplere yeterde artar. Öyle bir defa devletin kurumlarına haksız yere girip her türlü imkandan faydalanıyorsun.  Ama yapmadığın alçaklık ta kalmıyor be köpek Müslümanlık bunun neresinde?  Hala da inat ve boş karanlık umutlara şeytan üfürmesi ile yelken açıyorlar buradaki bazı dangalaklar gibi.

  • Masallah 09 Eylül 2022 19:02

    İblisler iblis burnunda yakalanmış