E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem15 Temmuz Şehitler ve FSM köprülerinde trafik yoğun---

15 Temmuz Şehitler ve FSM köprülerinde trafik yoğun

15 Temmuz Şehitler ve FSM köprülerinde trafik yoğun
27 Haziran 2019 - 08:48 borsagundem.com

İstanbul 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinde bakım ve onarım çalışmaları başladı. İki köprüde de yoğunluk yaşanıyor...

FSM'de sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun trafik oluştu. İstanbul'da saat 08:30 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 49'a ulaştı. Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş istikametinde trafik Gaziosmanpaşa'dan başlıyor, Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş istikametinde ise Sancaktepe'den başlıyor...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde 17 Ağustos’a kadar devam edecek olan onarım çalışmaları için köprüyü kullanacak olan vatandaşlardan anlayış bekleyen İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, “Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 27 Haziran-17 Ağustos arasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM’de kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Bazı şeritler trafiğe kapatılacak. Sürücülerimizden anlayış bekliyor, alternatif yolların kullanılmasını istirham ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
 
Onarım çalışmalarının ilk gününde FSM Köprüsünü kullanmak isteyen vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu. Asya’dan Avrupa’ya, Avrupa’dan Asya’ya geçişler 2’şer şeritten gerçekleştirilirken Avrupa’dan Asya istikametine olan dört şeritte gece yarısından itibaren trafiğe kapatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)