E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki korkutan görüntüde gerçek ortaya çıktı---

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki korkutan görüntüde gerçek ortaya çıktı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki korkutan görüntüde gerçek ortaya çıktı
26 Eylül 2019 - 17:04 borsagundem.com

İstanbul’da 5,8 büyüklüğündeki depremin ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüsü büyük panik yaratmıştı. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı.

İstanbul depreminin ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün çekilen fotoğrafında deprem sonrasında köprünün hasar aldığı iddia edilmişti. Ancak görüntünün köprüde bayrak asılması sırasında çekildiği köprünün herhangi bir hasar almadığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sosyal medya üzerinden deprem sonrası 15 Temmuz Şehitler köprüsünde hasar oluştu şeklinde paylaşımlar yapılıyor. Kesinlikle itibar etmeyin lütfen. Bahse konu yerde bayrak asmak için platform var. Vatandaşlarımızın panik yapmaması bizim için önemli." denildi.

Sosyal medyada, sözü edilen görsel paylaşılarak, köprünün hasar gördüğü iddiaları dillendirilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da ABD dönüşü yaptığı açıklamasında konu ile ilgili “Bu tür zamanlarda biliyorsunuz çok açıklama yapanlar olur. Bu tür açıklamalar kimseyi yanıltmasın. Az önce sosyal medyada baktım bir kadın bir tweet atmış. Bu tweet de “köprüleri kullanmayın, köprünün halatları koptu” Böyle densizlik yapanlar da var. Böyle bir şey söz konusu değil. 8 kadar yaralanma olayı söz konusu, bunlar da hafif yaralı. Bunun dışında binalarda bazı yerlerde hafif hasarlar söz konusu. Bunlar da yakın takipte devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Köprülerin halatlarının kopması diye bir şey yok

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sorun yok27 Eylül 2019 12:19

    imamoğlu o işide çözer, sadece sorun olduğunu görsün. o iş çözülmüş demektir. Devlet yapacak diye beklemez. belediye olarak çözer o mevzuyu anında...çalışan birilerinini olduğunu bilmek güven veriyor...herşeyçok güzel olacak

  • Nedim27 Eylül 2019 07:24

    Hiç bir şey yapmadan sadece yapılanı eleştiren aşağılık tıfıl ve yalana  alkış tutan kankaları  Allah belanızı verecek!  

  • Nedim27 Eylül 2019 06:41

    Bu kadar yalan ve alçaklığı tarih görmemiştir!

  • Atilla26 Eylül 2019 21:16

    Vb ...O zaman marmaraydan geçme..zorla seni bindiren yok..isiniz gücünüz muhalefet

  • Vb26 Eylül 2019 18:23

    Marmaray su alıyor diyenlerden bi Dangalak yapmıştır.....