E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem15 bin öğretmen ataması için süreç başlıyor---

15 bin öğretmen ataması için süreç başlıyor

15 bin öğretmen ataması için süreç başlıyor
09 Eylül 2021 - 20:10 borsagundem.com

15 bin öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 27 Eylül-8 Ekim'de alınacak

MEB'in açıkladığı takvime göre, 15 bin öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 27 Eylül-8 Ekim'de alınacak, atama sonuçları 31 Ocak 2022'de açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün sosyal medya hesabından öğretmen atamalarıyla ilgili müjdeyi verdi. Erdoğan, "Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun" dedi.

SONUÇLAR 31 OCAK 2022'DE AÇIKLANACAK

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı da öğretmen atamalarının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre atamalar için ön başvuru ve sınav merkezi tercihleri, 27 Eylül ile 8 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Binlerce öğretmenin heyecan içinde beklemeye geçeceği sonuçlar ise 31 Ocak 2022 tarihinde açıklanacak. Öğretmenler, bu tarihlerden sonra atamaları gerçekleştirilen okullara kavuşmuş olacak.

Bakan Özer'den 15 bin öğretmen atamasıyla ilgili açıklama

 

Erdoğan: 15 bin öğretmen ataması daha yapılacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uğur09 Eylül 2021 23:17

    Yandaş çocuklarını alırlar.

  • 🤷🏻09 Eylül 2021 21:47

    Öğretmenlere saygım sonsuz ancak sanki her fakülte mezununa devlet atama garantisi iş garantisi vermiş gibi davranmaları çok yanlış,o bölümü isteyerek seçtiniz bir sürü bölümden mezun olan hiç kimsenin garantisi yok herkes iş arıyor,kusura bakmayın hepinizi atamak mümkün değil.