E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem14. Finans Kongresi: Ekonomik düzen içerisinde yeni bir aktör, korona virüs---

14. Finans Kongresi: Ekonomik düzen içerisinde yeni bir aktör, korona virüs

14. Finans Kongresi: Ekonomik düzen içerisinde yeni bir aktör, korona virüs
02 Kasım 2020 - 07:50 borsagundem.com

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen 14. Finans Kongresi, Kasım ayına damgasını vuracak. Borsa Gündem’in sponsor olduğu online kongre 28-29 Kasım’da gerçekleştirilecek. Etkinlik için kayıtlar başladı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun düzenlediği, Borsa Gündem’in sponsor olduğu 14. Finans Kongresi, 28-29 Kasım 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Tüm Türkiye’ye açık olan kongrenin teması, “Ekonomik Düzen İçerisinde Yeni Bir Aktör: Koronavirüs.”

FİNANS DÜNYASINI YAKINDAN TANIMA FIRSATI

Katılımcılar, bu önemli etkinlik ile finans dünyasını yakından tanıyacak, global ve ulusal şirketlerin CFO'ları ve Türkiye'nin önde gelen finans uzmanlarının görüşlerini, tecrübelerini dinleyebilecek, kendileri ile tanışma fırsatı bulabilecek.

HER GÜN 5 OTURUM, 15'ER DAKİKA ARA

Finans alanında lider etkinliklerinden 14. Finans Kongresi, 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar, saat 11.00’de başlayacak, 15.40’da tamamlanacak. İki gün için beşer oturum yapılacak, oturumlar arasında 15’er dakikalık molalar verilecek.

BİLET SATIŞ GELİRİ BAĞIŞLANACAK

14. Finans Kongresi organizasyon yetkililerinin verdiği bilgiye göre, kayıtları başlayan etkinliğin indirimli ön biletleri 20 TL üzerinden satışa çıkarıldı. Satılan biletlerden elde edilecek tüm gelirin TEGV Yeni Dünya Projesi'ne bağışlanacağı açıklandı.

İndirimli ön biletler ve detaylar için: https://www.biletimgo.com/bilet-al-14-finans-kongresi-3461

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)