E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin11 il için sağanak uyarısı yapıldı!---

11 il için sağanak uyarısı yapıldı!

11 il için sağanak uyarısı yapıldı!
21 Ekim 2019 - 14:45 borsagundem.com

Meteoroloji Erzurum, Erzincan, Tunceli, Ardahan, Ağrı, Kars, Iğdır, Elazığ, Malatya, Adıyaman,Bingöl için sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geliyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava parçalı çok bulutlu olacak. Bölgedeki Erzurum, Erzincan, Tunceli, Ardahan, Ağrı, Kars ile Iğdır'da aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sıcaklıkların 1-2 derece azalacağı bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeydoğudan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Gece en düşük hava sıcaklıkları, Ardahan'da 3, Erzurum ve Kars'ta 8, Erzincan, Iğdır ve Ağrı'da 9, Tunceli'de ise 11 derece kaydedildi. Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Tunceli'de 22, Erzincan'da 20, Iğdır ve Ağrı'da 17, Erzurum ve Ardahan'da 15, Kars'ta 14 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman,Bingöl'de sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada,"Bölgemizde havanın aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir.Sıcaklıkların 2 ile 4 derece santigrat azalarak mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir.Rüzgarların değişik yönlerden hafif, yer yer güneybatılı yönlerden orta kuvvette esmesi tahmin edilmektedir"denildi. Öteyandan bölgede en düşük hava sıcaklığının 18 en yüksek ise 24 derece olması beklendiğini aktarıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)