E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem10 işçiye mezar olan asansörün firması ne yaptı?---

10 işçiye mezar olan asansörün firması ne yaptı?

10 işçiye mezar olan asansörün firması ne yaptı?
07 Eylül 2014 - 19:57 borsagundem.com

Mecidiyeköy’deki facianın ardından asansör firması Geda Major sitesini niçin kapattı? Ne zaman açtı?

Torunlar İnşaat'ın projesinde 32'inci kattan düşen ve 10 işçinin ölümüne neden olan asansörün işleticisi Geda Major firması internet sitesini 2 saat süreyle kapattı.Saat 14.30 itibariyle site normal bir şekilde çalışırken, saat 14.40 sıralarında ise site kapatıldı ve yerine 'sayfamız bakımdadır' uyarısı geldi. Ancak saat 16.30 itibariyle site tekrar açıldı.

İŞTE TÜRK ORTAKLARI
Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Geda 80 yıllık bir Alman firması. Sektöründe en büyüklerden biri olan Geda, 2012 yılında ithalat ihracat yapan Major Mümessillik adlı bir Türk firma ile ortak olarak Geda Major adıyla Türkiye'ye girdi. Şirketin Türk ortakları ise ticaret sicil kayıtlarına göre Orhan Demirel ve Müge Demirel.
Geda Major'ün Gebze Dilovası'nda 5 bin metrekarelik bir fabrikası bulunuyor. Bu fabrikadan çevre ülkelere de ihracat yapılması planlanıyordu. (hurriyet.com.tr)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever07 Eylül 2014 21:05

    Ayni olay (olmazda)Almanyada olsa onlarca milyon euro ceza yerler... Ama Turkiye,de Hersey mazerettten ileri gecmez yok o oyleydide bu boyleydi...ham hum sarilop