E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa10 hisse daha vadeli işleme açılıyor---

10 hisse daha vadeli işleme açılıyor

10 hisse daha vadeli işleme açılıyor
23 Kasım 2018 - 15:56 borsagundem.com

Borsa İstanbul Genel Müdürü Murat Çetinkaya imzasıyla yayınlanan duyuru... Borsa İstanbul, finansal ürün çeşitliliğinin artırılması amacıyla 10 hisseyi daha VİOP'da işleme açma kararı aldı

BORSAGUNDEM.COM

Borsa İstanbul ürün çeşitlendirmesine devam ediyor. Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'ndan işlem gören hisselere ek olarak 10 hisse daha işleme açılıyor. 

İşleme açılacak yeni vadeli işlem sözleşmelerinin tümü mevcut BISTECH sistemindeki benzer sözleşmelerle aynı pazar ve sözleşme tipine sahip olacak.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Murat Çetinkaya imzasıyla duyurulan gelişmeyle birlikte işlemler ilk etapta 27/11/2018 tarihinden itibaren test ortamında BISTECH üyeleri tarafından gerçekleştirecek. Test aşamasında herhangi bir sorun olmazsa 14/12/2018 tarihinden itibaren yeni vadeli işlem sözleşmelerinin işlem sıraları açılacak.

İşleme açılacak hisseler Aselsan, Bim Mağazalar, Doğan Holding, Enerjisa, Koza Altın, Koza Madencilik, Soda Sanayi, Şok Marketler, Tav Havalimanları, Tekfen Holding olarak belirlendi.

SÖZLEŞME UNSURLARI İÇİN TIKLAYIN...

İŞTE VİOP'TA İŞLEM GÖRECEK HİSSELER

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)