E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem10 bin kişi "Evim Yuvan Olsun" dedi---

10 bin kişi "Evim Yuvan Olsun" dedi

10 bin kişi Evim Yuvan Olsun dedi
26 Şubat 2023 - 19:35 borsagundem.com

11 ilde yıkıma sebep olan depremlerin ardından depremzede vatandaşların barınma ihtiyaçlarını geçici olarak gidermek için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına 10 bin kişinin başvurduğu açıklandı

Bakan Varank, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelerin geçici barınma ihtiyaçlarını gidermek için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısının 10 bine ulaştığını bildirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından, "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Varank, paylaşımında, "Biz büyük bir aileyiz! Hayırsever vatandaşlarımız tam 10 bin depremzede aile için 'EvimYuvanOlsun' dedi. Bu zor günleri birlikte aşacağız. Teşekkürler Türkiye." değerlendirmesinde bulundu.

AFAD, depremde hayatını kaybedenlerin sayısını duyurdu

Londra'da depremzedeler için kermes düzenlendi

Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 188'e yükseldi

Deprem bölgelerine ilişkin elektrik açıklaması

Bakan Koca'dan şebeke suyu uyarısı

Adana'da okulların açılışı 13 Mart'a ertelendi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.27 Şubat 2023 06:21

    BELEDİYELER DE DEPREME DAYANIKLI PREFABRİK KONTEYNER SOSYAL KONUTLAR YAPIP DÜŞÜK GELİRLİ AİLELERE YENİ EVLENENLERE AYRILANLARA KEFİL ŞARTI ARAMADAN SOSYAL YAPIMIZ YUVANIZ OLSUN DEMELİDİR NEDEN DEMİYORLAR ? SOSYAL KONUTLAR YAPMAYAN BELEDİYE BAŞKANLARI TEKRAR ADAY OLURLAR İSE ONLARA OY VERMEYELİM