E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa“0’dan 100’e Borsa” seminerleri yeniden…---

“0’dan 100’e Borsa” seminerleri yeniden…

“0’dan 100’e Borsa” seminerleri yeniden…
31 Ekim 2016 - 11:02 borsagundem.com

Yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği seminerler dizisinin ikincisi 9 Kasım’da İzmirlilerle buluşuyor.

İlki Ekim ayında düzenlenen ve büyük ilgi gören “0’dan 100’e Borsa!” seminerleri 9 Kasım’da yeniden İzmir’li yatırımcılarla buluşuyor. Bilinçli yatırımcı yetiştirmeyi hedef alan seminerler dizisinin ilk ayağını oluşturan dört haftalık dönemde katılımcılara makroekonomik veriler ve piyasaları etkileyen faktörler tanıtılacak.

Seminerlerin ikinci ayağı niteliğindeki “Mali Analiz Teknikleri” seminerleri ise 10 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Makroekonomik veriler seminerlerini tamamlayan katılımcıların devam edeceği bu seminerlere halka açık şirketlerin mali tablolarının nasıl yorumlanacağını öğrenmek isteyen herkes katılabilecek.

“Makroekonomik Veriler ve Piyasaları Etkileyen Faktörler” seminerleri hakkındaki bilgiye http://inforceed.com/tr/Egitim/154-0dan-100e-borsa---makroekonomik-veriler-ve-piyasalari-etkileyen-faktorler bağlantısından, “Mali Analiz Teknikleri” seminerleri hakkındaki bilgiye ise http://inforceed.com/tr/Egitim/159-0dan-100e-borsa---mali-analiz-teknikleri bağlantısından erişilebilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)