E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa0’dan 100’e Borsa Seminerleri Instagram’da---

0’dan 100’e Borsa Seminerleri Instagram’da

0’dan 100’e Borsa Seminerleri Instagram’da
08 Eylül 2020 - 16:25 borsagundem.com

Türkiye’nin gururla izlediği, sermaye piyasalarına bilinçli yatırımcı ordusu kazandıran 0’dan 100’e Borsa Seminerleri Instagram’da. Hesap yayına girdi. Büyük ilgi gören eğitim fırtınasında yeni döneme hazır olun

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’ye bilinçli yatırımcı ordusu kazandırmak, güçlü bir ekonomi için yatırımların önünü açmak hedefiyle Borsagundem.com-Inforce işbirliğinde başlatılan, her eğitim döneminde yoğun bir ilgi gören ve sermaye piyasalarında büyük ses getiren “0’dan 100’e Borsa”da yeni bir pencere açıldı.

Borsanın iki ustası, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Borsagundem.com yazarı ‘derin tecrübe’ Dr. Gökhan Ugan ile Borsagundem.com yazarı, çeyrek asırlık deneyim, ünlü ‘teknik analiz’ci Serdar Uluca’nın öğretileriyle, bir şirketi tepeden tırnağa okuma kabiliyetine erişen, vizyoner yatırımcıların yetiştirildiği eğitim fırtınası “0’dan 100’e Borsa” Instagram’da.

0’dan 100’e Borsa İnstargram hesabınını yayına alındığını belirten Dr. Gökhan Ugan, yeni planlar çerçevesinde platform üzerinden borsa eğitimlerinin çeşitlendireleceğini ve duyurularının yapılacağını müjdeledi.

KALİTELİ VE ZENGİN İÇERİĞE SAHİP YENİ EĞİTİMLER

Türkiye’nin gururla izlediği, katılımcıların ‘tuzak bozan yatırımcılar' olarak mezun olduğu seminerlere yönelik, İnstagram’dan yapılan anonsta, “0’dan 100’e Borsa platformunda borsa oyunculuğunu değil, bilinçli yatırımcılığı öğreten kaliteli ve zengin içeriğe sahip eğitimler sizleri bekliyor.

Bugüne kadar binlerce katılımcıyı bilinçli yatırımcı seviyesine ulaştıran 0’dan 100’e Borsa Seminerleri sizlerin gösterdiği ilgi ve güvene layık olmaya devam edecek. Bizden ayrılmayın” deniliyor.

0'DAN 100'E BORSA INSTAGRAM İÇİN TIKLAYIN

İnternetten borsa eğitiminde Mayıs’ta iki dev atak

Borsa Okulu hayatlara yeni pencereler açtı, teşekkür yağdı

Borsa İstanbul negatif seyre geçti

Boğa piyasası uzmanı Wall Street’te ’lik düşüş bekliyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)