Ana SayfaPiyasaYatırımcının merak ettiği o hisse ---

Yatırımcının merak ettiği o hisse

1 / 11
Yatırımcının merak ettiği o hisse
16 Ocak 2014 - 10:33 www.borsagundem.com

BU FİYATTAN YANINA YAKLAŞMAYIN

SORU-
Orma daha ne kadar düşer? Fatih

CEVAP-Serbest İşlem Platformu’nda bulunan Orma Orman Mahsülleri, bu Platformda işlem gören şirketlerin klasik hareket tarzını sergiliyor. İlk gün olabildiğince yüksek fiyattan açılan fiyatı sonra aşağıya doğru kayıyor. Son iki yıl zarar açıklayan Şirketin büyük bir sürpriz olmadığı takdirde bu yıl sonunda da zarar açıklaması beklenmeli. Mevcut fiyatlarla piyasa değeri yaklaşık 110 milyon TL’ye denk gelirken, piyasa defter oranı 11,24 seviyesinde. Bu rakamlar oldukça yüksek. Mevcut fiyatı, söz konusu veriler göz önüne alındığında hâlâ yüksek kalıyor. İşlem hacminin dar olması spekülatif hareketlerle yukarı yönlü çıkış yaptırılmasına imkan sağlayabilir. Ancak söylentilere kapılıp gereksiz risk almamanızı öneririz. Zira veriler daha aşağıya doğru olacağı yol olduğunu gösteriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Asparuh17 Ocak 2014 10:41

    aslında krizlerden ve hisselerin makul seviyelere geldiğinde sunduğu fırsatlardan istifade etmek gerekir. Belirli bir plan dahilinde kurumsal yatırımcıların tercih ettiği, derinliği ve geleceği olan hisseler toplanmalı; yatırımcısını üzen, olağan dışı işlemlere açık olan, forumlarda bahsi geçen "soyguncu " diye bahsedilen hisselerden uzaklaşılıp sahipleriyle başa başa bırakılmalıdır. sadece bir tavsiyedir.

  • Adamo16 Ocak 2014 20:05

    Anel ve anelt berbat hisseler almayin patroonlari 3 alcam dedi herkezi kandirdi

  • CAN16 Ocak 2014 12:20

    ŞURADA SORULAN HİSSELERDEN ALARKO DIŞINDA ELLE TUTULUR BİR HİSSE YOK,BORSADA YABANCILARIN YÜZÜNE BİLE BAKMADIĞI HİSSEYE NE YAZIKKİ YERLİ YATIRIMCI RAĞBET EDİYOR

  • fatih16 Ocak 2014 12:01

    zorlu grubu hisseleride yorumlasanızzz. sevinirim yıllardır yatırımcısını mağdur edenlerin başında

  • sadi16 Ocak 2014 12:01

    Kar açıklamadı, temettü vermedi, bedelli bölündü: VESTEL. B unu yazın lütfen.

  • zorlu mağduru16 Ocak 2014 11:48

    hep bedeli artırımı yaptı hiç karpayı vermedi hep yatırımcıdan aldı diye sıraladığınız şirketler arasında başta olması gereken zorlu enerji(zoren)den bahsetmiyorsunuz yatırımcısını yıllardır soyup soğana çevirdi inceleyip bakabilirsiniz.

  • limon16 Ocak 2014 11:10

    Onr borsaya sokana

  • vatandas16 Ocak 2014 11:06

    SPK'nın ARENA bilgisayarın çağrıdan kaçışta çevirdiği dolapları ortaya çıkarmasını ve REDİNGTON un açıktan ödediği iddia edilen paraları araştırmasını istiyoruz. Ayrıca bu konuda SPK'nın yanısıra MALİYE ve MASAK'ın harekete geçmesini istiyoruz. SPK, MALİYE ve MASAK lütfen göreve...

  • karsanzede16 Ocak 2014 10:52

    Allah aşkına şu düşüşlerin efendisi KARSANOTO yu da bir inceleyip bilgi veriniz lütfen.resmen yıktılar hisseyi ancak toparlanma derseniz malesef o işe girmiyor.bırakın hep düşeyim diyen bir hisse karsan ,patronu öldümü yoksa.